Hayalet55 Centipat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım 700 TL'ye Galaxy Buds Pro kulaklık satıyor benim de bilgisayarda kullanmak için (oyun ve günlük kullanım) bir kulaklığa ihtiyacım var acaba alınır mı? (Windows 11 Pro kullanıyorum, MSI A520M-A Pro anakartım var)
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım 700 TL'ye Galaxy Buds Pro kulaklık satıyor benim de bilgisayarda kullanmak için (oyun ve günlük kullanım) bir kulaklığa ihtiyacım var acaba alınır mı? (Windows 11 Pro kullanıyorum, MSI A520M-A Pro anakartım var)
kuberalim Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #2 Rekabetçi oyunlar için önermem, ama günlük kullanımda iyi kulak üstü kulaklık rahatsız edince kullanıyorum.
Rekabetçi oyunlar için önermem, ama günlük kullanımda iyi kulak üstü kulaklık rahatsız edince kullanıyorum.
Hayalet55 Centipat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #3 kuberalim dedi: Rekabetçi oyunlar için önermem, ama günlük kullanımda iyi kulak üstü kulaklık rahatsız edince kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... tamamdır peki fiyat konusunda ne diyosun
kuberalim dedi: Rekabetçi oyunlar için önermem, ama günlük kullanımda iyi kulak üstü kulaklık rahatsız edince kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... tamamdır peki fiyat konusunda ne diyosun