Galaxy Buds vs AirPods v2

MrRich

Megapat
Çıktığı zamandan beri Galaxy Buds almayı düşünüyorum telefon olarak Note 8 kullanıyorum 4 gün önce arkadaşımın Apple AirPods v1 cihazını bir günlüğüne deneyimledim. Açıkcası şık bir cihaz, bağlanılabilirliği kolay geldi fakat yönetim açısından üzerindeki jestleri vs. kullanamıyordum bunun için bir uygulama geliştirilmiş AirBattery isimli onu kurunca nispeten tüm özellikleri kullanılabilir hale geldi.

Fakat cihaz benim kulağıma pek oturmadı kafa sallama hareketlerimde bile yavaş yavaş kendini bıraktığını hissediyordum bu yüzden hoşuma gitmedi. Ses kalitesi olarak üzerine özelleştirme yapmama rağmen ( Bas ve Tiz güçlendirme , +6dB ses çıkış gücü) kutudan çıkan kablolu AKG kulaklığımın yerini tutmadı belki bu sorun kulağıma tam oturmamasından kaynaklı olabilir.

Apple bilgisayarlarım olduğu için ve mikrofon kalitesi AirPods'ta daha iyi olduğu için onu düşünüyodum fakat deneyimleyince müzik kalitesini de beğenmedim. Acaba Galaxy Buds alsam pişman olur muyum ?
İki cihazın da ayrı ayrı incelemelerini (Türkçe & İngilizce) ve birbirleriyle karşılaştırmalarını izledim AirPods daha iyi deniliyor.

Sizce hangi cihaz daha uygun olur benim için ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy Buds ses kalitesi olarak Airpods V2'den iyi bir cihaz değil. Bunu göz önünde bulundurun.

AirPods'u denemişsiniz ve beğenmemişsiniz. Galaxy Buds alın.
Çoğu yerde Galaxy Buds, AirPods v2'den kötü deniyor bu yüzden AirPods bana bu kadar kötü gelmişken Galaxy Buds daha kötüyse boşuna almış olurum. Aşağıda arkadaşımızda bu probleme değinmiş zaten.

Galaxy Buds ses kalitesi olarak Airpods V2'den iyi bir cihaz değil. Bunu göz önünde bulundurun.
Deneyimleme fırsatınız olduysa kutudan çıkan kablolu AKG kulaklık ile farkı ne durumda ?
Hi-Fi müzik tutkunu değilim, spotify üzerinden müzik dinlerim, film izlerim fakat filmlerin kaliteli olmasına dikkat ederim. Cihazın ses seviyesi üzerinde oynama yapabileceğim bir program da var böylece kulaklıkları biraz daha özelleştirebiliyorum. Çağrı kalitesi vs. çok takıldığım şeyler değil beni insan içinde bağıra bağıra konuşturtmasın yeterli, artık kablo karmaşasından sıkıldım bu yüzden bakıyorum.
Bir diğer sorumda AirPods gerçekten çok hızlı şarj oluyor kapağını açıp kapatınca İphone cihazlara gelen ekranda her kapatıp açma arasında %3 lük fark oluyor resmen saniyede %2-3 doluyor. Şarj kaybı konusunda da 20 dk lık bir videoda %7-10 civarı falan oldu. Galaxy Buds bu durumlarda ne alemde ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı