Galaxy C7 Android 8'e güncellenmeli mi?

Telefonu 2. el aldım. Android 7.0 kuruluydu. Android 8.0 yüklersem batarya performansını etkiler mi? Arayüzde takılmalar olur mu? Şu an memnunum, gerek var mı?

Screenshot_20211114-111109.png

Ben J7 Prime cihazımda Android 8.1'den Android 7.0'a döndüm. Hem telefon hafızasından tasarruf sağlıyor hem de daha az kasıyor.

Sistem güncellemeleri depolamaya etki etmez.

Hmm. Android 8.1 stock ROM kurup depolama alanına bakın. Bir de Android 7.0 kurup depolama alanına bakın.

Ayrıca bu güncellemeler Cloud'ta falan saklanıyor herhalde depolamaya etki etmediğine göre. 😀

Hmm. Android 8.1 stock ROM kurup depolama alanına bakın. Bir de Android 7.0 kurup depolama alanına bakın.

Ayrıca bu güncellemeler Cloud'ta falan saklanıyor herhalde depolamaya etki etmediğine göre. 😀

Şöyle analatayım. Sistem güncellemeleri sistem bölümüne yazılır, data bölümü 16 GB ise değişim yapılmadığı sürece 16 GB olarak Android sistemine tanımlanır. Toplam 20 GB depolama varsa bunun 14 GB data, 4 GB sistem ve diğer bölümler için farklı farklı bölümlemeler yapılır.

Dediğinize gelirsek güncelleme sonrası depolama düşüyorsa format deneyin. Maksimum 50-100 MB arası oynama yapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı