Telefonu 2. el aldım. Android 7.0 kuruluydu. Android 8.0 yüklersem batarya performansını etkiler mi? Arayüzde takılmalar olur mu? Şu an memnunum, gerek var mı?
Konu dışı ama C7 Pro tam kaplayan ekran koruyucusu C7 uyar mı? Samsung Galaxy C7 Pro Ekran Koruyucu Fiber Tam Kaplayan Nano - Gold - Kırılmaz Cam & Ekran KoruyucuC7 Pro kullanıyorum. Android 8.0 yüklü herhangi bir sorun yok.
Bilmiyorum hocam ekran koruyucu kullanmıyorum.Konu dışı ama C7 Pro tam kaplayan ekran koruyucusu C7 uyar mı? Samsung Galaxy C7 Pro Ekran Koruyucu Fiber Tam Kaplayan Nano - Gold - Kırılmaz Cam & Ekran Koruyucu
Ben J7 Prime cihazımda Android 8.1'den Android 7.0'a döndüm. Hem telefon hafızasından tasarruf sağlıyor hem de daha az kasıyor.
Sistem güncellemeleri depolamaya etki etmez.
Hmm. Android 8.1 stock ROM kurup depolama alanına bakın. Bir de Android 7.0 kurup depolama alanına bakın.
Ayrıca bu güncellemeler Cloud'ta falan saklanıyor herhalde depolamaya etki etmediğine göre.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.