Galaxy C7 Android 8'e güncellenmeli mi?

Şöyle analatayım. Sistem güncellemeleri sistem bölümüne yazılır, data bölümü 16 GB ise değişim yapılmadığı sürece 16 GB olarak Android sistemine tanımlanır. Toplam 20 GB depolama varsa bunun 14 GB data, 4 GB sistem ve diğer bölümler için farklı farklı bölümlemeler yapılır.

Dediğinize gelirsek güncelleme sonrası depolama düşüyorsa format deneyin. Maksimum 50-100 MB arası oynama yapar.

Size şöyle söyleyeyim. Android 8.1 kurulu iken (direkt temiz atılmış stock ROM.) İstediğim uygulamaları yüklediğimde toplam 8 GB dolu oluyordu. Android 7.0'da ise (yine direkt temiz atılmış stock ROM.) Uygulamaları indirdiğimde 6 GB dolu idi. Gerisini siz düşünün.

IMG_20211114_114352.jpg

128 GB toplam depolamadan 10 GB sistem ve diğer bileşenleri için ayrılan bölüm. 118 GB benim data bölümüm güncellemeler benim bölümüne değil sistem bölümüne etki ediyor.
Size şöyle söyleyeyim. Android 8.1 kurulu iken (direkt temiz atılmış stock ROM.) İstediğim uygulamaları yüklediğimde toplam 8 GB dolu oluyordu. Android 7.0'da ise (yine direkt temiz atılmış stock ROM.) Uygulamaları indirdiğimde 6 GB dolu idi. Gerisini siz düşünün.

Bu benim dediğimi değiştirmiyor. Sizin yaşadığınız sorunu bilemem ama güncellemeler yukarıda anlattığım gibi işleniyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı