Galaxy C8 Kök Dizini Hatası

Latasho

Megapat
Makaleler
1
Yaklaşık 1 ay önce Galaxy C8 aldım. Root v.b. hiçbir işlem yapmamış olmama rağmen, telefonda güvenli klasör, shealth gibi özellikleri kullanamıyorum. Kullanmaya çalıştığım zaman kök dizini hatası veriyor.

Lütfen çözüm önerin, aynı zamanda karşıma sürekli güvenlik bildirimi çıkıp duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ESET Mobile Security ile derinlemesine tarama yapabilir misiniz? Bilinmeyen kaynaklardan uygulama ündiriyor musunuz?

Cihaz ithalatçı garantili olarak Türkiye'ye geldiği için getiren servis farklı bir rom yüklemiş olabilir. Acaba Knox sayacını kontrol eder misiniz cihazın?

Knox sayacını kontrol edin olmazsa stock rom yüklemeyi deneyin.
Telefonunuzun tam olarak kodunu yazın.

Knox sayacı Ox1 diyor. Ve ben bunu daha yeni öğreniyorum.

Arkadaşlar, firmayla görüştüm ve bana “keriz” gibi sitelerden güncelleme indirmemi söylediler. Ben bu telefonu nasıl iade edebilirim?

Root yapılmış olduğu gözüküyor, yani elinize gelmeden önce bir şekilde kullanılmış veya artık ne hikmetse firma bir hata yapmış ama imkansız. Garanti dışı olduğu belli, sonuçları bize haberdar ederseniz sevinirim.
Telefonunuzun tam kodunu ve nereden aldığınızı belirtirmisiniz ?

Telefonu Hepsiburada üzerinden aldım. Telefonum Samsung Galaxy C8 SM-C7100

Cihazın IMEI işlemleri için veya yazılımını kullanılabilir hale getirmek için ithalatçı firmalar farkında olmadan Knox sayacını tetiklettirebiliyorlar. Ayrıca Kmox sayacınım artması için ROM veya Root atılmış olmasına gerek yok. Kilitli sistem bölümlerinde (/system, /recovery, /modem partition gibi) imza/hash kontrolü bootloader içinde olanla eşleşmez, başarısız olursa sayaç otomatik olarak artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…