Galaxy E5'e S5 6.0.1 sürümü nasıl yüklenir?

519552

Hectopat
Merhabalar, cihazım Samsung Galaxy E5 sürümü. İstediğim programlara yeterli değil. Merak edenler için telefon sürümüm 5.1.1 ve yeni sürüm olarak Samsung S5'in 6.0.1 sürümüne geçiş yapmak istiyorum. Cihaz olarak bilgisayarım var root atarak yapılıyor sanırım. Yapılırsa iyi olur mu? Yani cihazım 1.5 GB RAM'e sahip işletim sistemi ağır gelir mi? Gelmez ise nasıl yapılır? YouTube platformunda detaylı bir "5.1.1'den 6.0.1 sürümüne nasıl geçilir?" başlıklı video bulamadım.

(Bu tür işlerden anlayan, sorularımı doğru şekilde yanıtlayan kişilere teşekkür ederim.)

Rot atılarak değil TWRP recovery yüklemeniz gerekli. S5 ROM ile uğraşmanıza gerek yok LineageOS işinizi fazlasıyla görecektir.

TWRP yüklemek için rehber:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle teşekkürler TWRP yüklemeyi öğrendim bir telefon ROM'unun nasıl TWRP ile kurulacak ona dair bir video var mı?

Tekrardan teşekkürler Bu konu için son soru olarak bir soru sormak istiyorum.
Bu işlem sonrasında Play Store'e de bulunan yükleyemediğim uygulamayı yükleyebilir miyim?

Tekrardan teşekkürler bu konu için son soru olarak bir soru sormak istiyorum.
Bu işlem sonrasında Play Store'e de bulunan yükleyemediğim uygulamayı yükleyebilir miyim?

Evet ama ROM'lar genelde boş gelir içi Android hangi sürümü yüklerseniz ona göre gapps yüklemeniz gerekecek çok zor değil aynı ROM gibi yükleniyor zaten. ROM yükledikten sonra TWRP recoveryden çıkmadan onu da yüklemeniz gerekiyor.

Yanlık anlamassan kafamda biraz soru oluştu konuyu fazla uzatmamak amacıyla sana ulaşabileceğim bir sosyal Media adresin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…