Galaxy Fit 3 alınır mı?

ogulcansivri

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul, Üsküdar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7500F
32GB 6000 MHz DDR5
Intel ARC B580 12GB Ekran Kartı
Meslek
Sitogenetik Laboratuvar Teknikeri
Arkadaşlar merhaba, eşim için akıllı saat ile bileklik arası bir cihaz bakıyoruz. Onun için en gerekli özellikler uyku ölçümü, spor takibi ve pil ömrü. Aklımıza telefonu samsung olduğu için Galaxy Fit 3 geldi.

Sizce alınabilecek bir cihaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Şık ve kullanışlı bir cihaz. Uzun süre kullanır rahatça.

Alınır fakat özellik olarak bileklik özelliklerine, tasarım olarak akıllı saat tarzına sahip, o fiyata biraz daha iyi akıllı saat modelleri bulunabilir.

Alınır fakat özellik olarak bileklik özelliklerine, tasarım olarak akıllı saat tarzına sahip, o fiyata biraz daha iyi akıllı saat modelleri bulunabilir.
Aklınızda bir model var mı?

Merhaba, aldınız mı acaba? Bir yakınım da benden bunu istedi ama aldıysanız kullanıcı deneyiminizi merak ettim.

Merhaba, aldınız mı acaba? Bir yakınım da benden bunu istedi ama aldıysanız kullanıcı deneyiminizi merak ettim.
Merhaba evet yaklaşık 3 ay önce eşime aldım. Şuana kadar sorun çıkarmadı pil süresi yaklaşık 5 6 gün gidiyor. Ekran koruyucu taktırmaya üşendik o yüzden ekranda ufak bir çizik oluştu. Tavsiyem ekran koruyucu takmadan kullanmayın. Adım sayımı düzgün çalışıyor. Uyku süreside çok iyi. Mesela ben Watch 4 classic kullanıyorum gece uykumu ölçemiyorum çünkü sabah işe giderken şarjı kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…