Galaxy fit2 arama red edilemiyor

pysch00

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Bugün Samsung Galaxy fit2 cihazını aldım ancak arama yanıtlayamıyorum izlediğim videolarda bi' kişi aradığında arayan kimliği ve reddetme seçeneği çıkıyor, ancak benim cihazımda öyle bir seçenek çıkmıyor. Fit2 kullanan kişiler varsa ve yardım ederlerse çok memnun olurum.

Ek olarak;
Cihazı ve "wearable" uygulamasını sıfırladım aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum cihazın telefona bağlı olduğuna eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben de aynı bilekliği kullanıyorum ve bende bahsettiğiniz problem yok. Arayan kişi bileklikte gözüküyor ve isteğe bağlı aramayı reddedebiliyorum. Cihazı Samsung Galaxy S20+ ile kullanıyorum. Wearable uygulamasından bildirimler kısmı üzerinden telefon bildiriminin aktif olduğunu kontrol eder misiniz? Belki aktif değildir.

Aktif olarak gözüküyor.

Aktif olarak gözüküyor.
Bu özellik zaten varsayılan olarak bileklik ile geliyor. Bildirim almamanız için bu özelliği manuel olarak kapatmanız gerekiyor çünkü ben hiçbir ek ayar yapmadım arama bildirimi almak için. Son olarak bildirimler kısmı altında tüm bildirimleri aç seçeneğine dokunup ayrıntılarla göster seçeneğini de kontrol eder misiniz? Başka bu konu ile ilgili ayar benim gözüme çarpmadı. Hatta biraz önce test ettim ve bileklik titreyip her zaman olduğu gibi arayan hakkında bilgi verdi. Ayrıca cihazı hangi telefon ile birlikte kullanıyorsunuz?

Samsung galaxy A52 ile kullanıyorum (yazılım güncel), bütün uygulamaların bildirimlerini açtım ancak tekrardan öyle bir ekranla karşılaşmadım. Uygulama bildirimleri geliyor ancak aramalar ekrana düşmüyor.

Aynı cihazları kullanıyorum. Bilekliğin bildirim panelinden cihazı sıfırlamanizi öneririm. Bende bir sorun yok, ayrıca varsa yazılım güncellemelerini yapın.

Aynı cihazları kullanıyorum. Bilekliğin bildirim panelinden cihazı sıfırlamanizi öneririm. Bende bir sorun yok, ayrıca varsa yazılım güncellemelerini yapın.

Yazılım güncellemelerini yaptım yazılımınız güncel olarak gözüküyor. Cihazı da sıfırladım sanırım bu sorun tek bende olmuş, yarın almış olduğum yere gidip iade talebinde bulunacağım destekleri için herkese teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba, ben A51 cihazımda aynı sorunu yaşıyorum. Ne yaptınız? Direkt iade mi ettiniz, yoksa sorunu çözebildiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…