Galaxy Fold'u beğenmedim

Şahsen zengin olsam yine almam bu telefonu tutmayacağı her yönünden belli. Ama yaptıkları girişime karşılığı Apple dışında her marka verir.

Ben aşırı sevdim. Özellikle film/dizi izleyip aynı anda hem telefona hem tablete ihtiyacı olanlar için aşırı derecede rahatlık sağlayan bir cihaz. Param olsa direkt alırdım.

Cebe sığdığı için telefon tercih ediliyor yoksa herkes olmasa bile çoğu insan tablet tercih eder ama o alet balkon demiri gibi kalın.

Cebe sığdığı için telefon tercih ediliyor yoksa herkes olmasa bile çoğu insan tablet tercih eder ama o alet balkon demiri gibi kalın.
Şahsen o katlanabilme olayı için o kadar kalınlığa katlanırdım. Okulda, işte telefon olarak kullandıktan sonra eve dönerken yolda tablet yapıp film, dizi izlemeyi çok isterdim.

Kesinlikle öyle. Şimdi telefon ince olsun diye 3.5mm kulaklık girişini bile kaldırıyorlarken böyle kalınlıkta bir cihaz çok tercih edilmez.

Senin için önemli olan 3.5mm kulaklık ve kalınlık ise Bu özelliklere sahip 3310 dolu

Samsung bu işi aceleye getirdi ve şimdiden ekranda kırılma, renk dağılması gibi sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Fazla kullanışlı değil bence. Zaten günümüzde büyük ekranlar küçük kasalara sığdırılabiliyor. Daha zamanı vardı bence bu teknolojinin.

Aynen öyle yaptıkları elinde patladı Samsung'un Tester'lara ikinci kez Fold göndermişler eminim o Fold'larda da sorun çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…