Elimdeki bir Samsung Galaxy Gio'yu değerlendirmek istiyorum. O yüzden sürümünü telefonun destekleyebileceği maksimum sürüme yükseltmek istiyorum. Telefona root atmadım çünkü telefonu 2.3.6 sanıyordum daha yeni 2.3.3 olduğunu öğrendim. Yardım ederseniz çok sevinirim.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Detaylı olarak şimdi yardımcı olamam ama rehberime göz atın:
Bu seferki rehberimde telefona Custom ROM kurmak üzerine olacak. Gerekli malzemeler: Telefon Bilgisayar Hafıza kartı ( en az 2 GB tavsiye ederim) Data kablosu. Ben bu rehberi Samsung Grand Prime ile yapacağım. Gerekli uygulamalar: Telefon ayarlarına girip geliştirici seçeneklerinden OEM...
Nasıl yani, anlamadım şu videoda ki gibi mi?
Düzenleme: Anladım attığınız rehberde ki gibi
Ses açma yerine ses kısmaya bastım bu sefer Downloading... de kaldı bir menü gelmiyor.
@Umut Nas
Hocam sağolun sayenizde girdim. Şimdi girdiğim menüde CWM'yi mi yoksa yoksa ROM'u mu "apply"liceğim.
@Umut Nas Hocam, CWM'i kurdum çalıştı bu arada. Ha bir de attığınız ROM çalışmadı başka bir şey bulursam deneyip atarım. İsterseniz sizde atın uygun sürüme deneyip sonucunu söyleyebilirim
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.