Galaxy Grand 2 WiFi Problemi

muratkara994

Hectopat
Daha fazla  
Oncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Model: Galaxy Grand 2 G710.
Uzun suredir kullanıyorum telefonu. Su anda evdeki WiFİ'a bağlaniyor. Tarayicidan nette gezebiliyorum. Fakat play storeden indirme guncelleme vs yapamiyorum. Ayrica Twitch tv uygulamasindan birsey izleyemiyorum. Youtube uygulamasindan da oyle. (Guncellemesini alamadigim icin mi bilmiyorum)... Google play hizmetleri, play store veri sil ve guncellemeleri kaldir islemleri yaparak restart attim; google hesabını silip tekrar yukledim hatta telefona recoveryden ve ayarlardan olmak uzere 2 kere reset attim. WiFi ip modunu statik yapip degistirdim yine de duzelmedi.. Inatla play store'da hata veriyor. Bazi islemlerin ardindan baglanti zaman asimina ugradi diyor. Bazen indirmeye kadar geliyorum ve indirme bekleniyor deyip kaliyor vs. Ayrica evde LG G3 var. Onda sikinti yok tikir tikir giriyor play storeye. Sorunun kaynagini ve çözümünü bilen yardimci olsun lutfen. Tesekkur ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı