Galaxy Grand Prime+ için Custom ROM önerisi

Linux Hastası

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
School Laptop;
AMD Radeon 610M
AMD Ryzen 5 7520U
Main Computer;
AMD Ryzen 7 9800x3D
INNO3D NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti
64 GB Kingston RAM DDR5
MSI MAG X870E Tomahawk WI-FI
2 TB Samsung 980 Pro
Rampage Icewave ATX Kasa
Thermalright Phantom Spirit 120 SE Kule Tipi
Rampage P850 850W PSU
Meslek
Öğrenci,Pentester
Telefonum Samsung Galaxy Grand Prime+ model numarası SM-G532F bu telefona uygun ROM var mıdır?

Telefonum Samsung Galaxy Grand Prime+ model numarası SM-G532F bu telefona uygun ROM var mıdır?

Yine bu forumda aynı ilgili konuya bir rom linki verilmiş. İsterseniz bir bakın.

İyidir kötüdür tabi bilemiyorum, xda'daki başka romlara da bakabilirsiniz, model numarasına bakın yeter. Bazen f sürümünü desteklemeyenler olabiliyor.

Yine bu forumda aynı ilgili konuya bir ROM linki verilmiş. İsterseniz bir bakın.

İyidir kötüdür tabii bilemiyorum, XDA'daki başka ROM'lara da bakabilirsiniz, model numarasına bakın yeter. Bazen F sürümünü desteklemeyenler olabiliyor.

Deneyeceğim ama bir sorum daha var ben telefonu twrpledim ama nedense dosya atılmıyor olmuyor yani.

Deneyeceğim ama bir sorum daha var ben telefonu twrpledim ama nedense dosya atılmıyor olmuyor yani.
Otg ile usb bellekle filan atılması gerekiyor olabilir, bazı portlanan twrpler hafıza kartına filan erişemiyor sanırsam. Uzağım uzun zamandır. Ya da sideload ile pc'den yükleme diye aramanız lazım. Orangefox recovery varsa o da önerilir.

OTG ile USB bellekle filan atılması gerekiyor olabilir, bazı portlanan TWRP'ler hafıza kartına filan erişemiyor sanırsam. Uzağım uzun zamandır. Ya da sideload ile PC'den yükleme diye aramanız lazım. Orangefox recovery varsa o da önerilir.

Hmm neyse konu kapanabilir. Hallettim zaten YouTube açılıyormuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı