SnnZynlv Hectopat Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2018 #1 Samsung Galaxy GT-I9152 kameraya basınca "Kamera hatası. Kameraya bağlanılamıyor" yazıyor. Yardım edin
Samsung Galaxy GT-I9152 kameraya basınca "Kamera hatası. Kameraya bağlanılamıyor" yazıyor. Yardım edin
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.969 Makaleler 13 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2018 #2 Ayarlar uygulamalar kisminda kamera seçeneği varsa üzerine tıklayıp ön bellek ve verileri sil deyin. Bu da işe yaramazsa format atın.
Ayarlar uygulamalar kisminda kamera seçeneği varsa üzerine tıklayıp ön bellek ve verileri sil deyin. Bu da işe yaramazsa format atın.
SnnZynlv Hectopat Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2018 #3 Hocam sorunu başka yolla çözdüm. Kameraya tıkladım zorla durdur dedim yeniden başlatdım sorun çözüldü
Hocam sorunu başka yolla çözdüm. Kameraya tıkladım zorla durdur dedim yeniden başlatdım sorun çözüldü