S SaltanatRe Picopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #1 Samsung Galaxy J2 Core telefonumda Half-Life 2 oyununu çalıştırmayı denedim fakat OpenGL sürümüm 3.2 yerine 3.1 olduğu için oyunu açamadım. Telefonuma hiçbir şekilde root atamıyorum. OpenGL sürümümü nasıl yükseltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2024
Samsung Galaxy J2 Core telefonumda Half-Life 2 oyununu çalıştırmayı denedim fakat OpenGL sürümüm 3.2 yerine 3.1 olduğu için oyunu açamadım. Telefonuma hiçbir şekilde root atamıyorum. OpenGL sürümümü nasıl yükseltebilirim?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.214 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 14 Ocak 2024 #2 Root atılıp GLtools ile fakegpu bilgisi verilebilir.
S SaltanatRe Picopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Root atılıp GLtools ile fakegpu bilgisi verilebilir. Genişletmek için tıkla... onun dışında olmaz mı?
Heribert Yavuz dedi: Root atılıp GLtools ile fakegpu bilgisi verilebilir. Genişletmek için tıkla... onun dışında olmaz mı?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.214 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 14 Ocak 2024 #4 SaltanatRe dedi: Onun dışında olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Root atılır o cihaza. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SaltanatRe dedi: Onun dışında olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Root atılır o cihaza. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S SaltanatRe Picopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: Hayır. Root atılır o cihaza. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... telefonu usb'ye bağlayınca karşıma herhangi bir hata ayıklama izini hatta dosya paylaşma izini bile gelmiyor.
Heribert Yavuz dedi: Hayır. Root atılır o cihaza. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... telefonu usb'ye bağlayınca karşıma herhangi bir hata ayıklama izini hatta dosya paylaşma izini bile gelmiyor.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.214 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 14 Ocak 2024 #6 SaltanatRe dedi: Telefonu USB'ye bağlayınca karşıma herhangi bir hata ayıklama izini hatta dosya paylaşma izini bile gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Samsung USB driver kurulu mu? Samsung Android USB Driver | Samsung Developer You need the driver only if you are developing on Windows and want to connect a Samsung Android device to your development environment over USB. developer.samsung.com
SaltanatRe dedi: Telefonu USB'ye bağlayınca karşıma herhangi bir hata ayıklama izini hatta dosya paylaşma izini bile gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Samsung USB driver kurulu mu? Samsung Android USB Driver | Samsung Developer You need the driver only if you are developing on Windows and want to connect a Samsung Android device to your development environment over USB. developer.samsung.com
S SaltanatRe Picopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #7 Heribert Yavuz dedi: Samsung USB driver kurulu mu? Samsung Android USB Driver | Samsung Developer You need the driver only if you are developing on Windows and want to connect a Samsung Android device to your development environment over USB. developer.samsung.com Genişletmek için tıkla... evet.
Heribert Yavuz dedi: Samsung USB driver kurulu mu? Samsung Android USB Driver | Samsung Developer You need the driver only if you are developing on Windows and want to connect a Samsung Android device to your development environment over USB. developer.samsung.com Genişletmek için tıkla... evet.