H heisenberg.py Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2018 #1 Selamlar arkadaşlar. Samsung Galaxy j2(SM-j200F) kullanıcısıyım ve Android 5.1.1 sürümüne sahibim, telefonumu 6.0.0 yapmak istiyorum. Şu anlık öyle bir güncelleme olmadığı için sanırım tek şansım Root. Sizce Root atmalı mıyım? Acaba cihazım guncelleme alacak mı? Not: Cihazım 1.5 yıllık. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2018
Selamlar arkadaşlar. Samsung Galaxy j2(SM-j200F) kullanıcısıyım ve Android 5.1.1 sürümüne sahibim, telefonumu 6.0.0 yapmak istiyorum. Şu anlık öyle bir güncelleme olmadığı için sanırım tek şansım Root. Sizce Root atmalı mıyım? Acaba cihazım guncelleme alacak mı? Not: Cihazım 1.5 yıllık.
Sénza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2018 #2 Atabilirsin. Eğer root atarsan cihaz güncelleme almaz.
Bedirhan Özçelik Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 768 Çözümler 8 Yer Würzburg, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2018 #3 kardeş garantisi bitmeden kurcalama
H heisenberg.py Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2018 #4 Bedirhan Özçelik dedi: kardeş garantisi bitmeden kurcalama Genişletmek için tıkla... Zaten 3 - 3.5 ay sonra cihazın garantisi bitiyor. Sénza dedi: Atabilirsin. Eğer root atarsan cihaz güncelleme almaz. Genişletmek için tıkla... Root attıktan sonra Rom'da atmayı düşünüyorum, fakat Rom Samsung'un kendi guncellemesinin yerini tutar mı? Android 6.0.0'da?
Bedirhan Özçelik dedi: kardeş garantisi bitmeden kurcalama Genişletmek için tıkla... Zaten 3 - 3.5 ay sonra cihazın garantisi bitiyor. Sénza dedi: Atabilirsin. Eğer root atarsan cihaz güncelleme almaz. Genişletmek için tıkla... Root attıktan sonra Rom'da atmayı düşünüyorum, fakat Rom Samsung'un kendi guncellemesinin yerini tutar mı? Android 6.0.0'da?