Galaxy J2'nin Android sürümü nasıl yükseltilir?

Mafiosa

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, benim telefonum kısa süre önce kırıldı. Galaxy J2’ye geçtim, malum sadece WhatsApp açılıyor. Android sürümü 5. LGS senesine geçtim. LGS’den sonra telefon alacağım. Android sürümü ve RAM yükseltmek istiyorum. Bunu şu telefon için 1 yıl içinde güzel kullanmak için istiyorum: Android sürümü ve RAM’i nasıl yükseltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Custom ROM atabilirsiniz hocam, ama ROM lar hakkında pek bilgim yok o yüzden stabil olan bir tane bulmaya çalışın

Merhaba, benim telefonum kısa süre önce kırıldı. Galaxy j2'ye geçtim, malum sadece WhatsApp açılıyor. Android sürümü 5. LGS senesine geçtim. LGS'den sonra telefon alacağım. Android sürümü ve RAM yükseltmek istiyorum. Bunu şu telefon için 1 yıl içinde güzel kullanmak için istiyorum: Android sürümü ve RAM'i nasıl yükseltebilirim?

RAM yükseltmeyi sizden ilk defa duydum sizden PC mi bu RAM yükseltilsin sadece optimize ROM yükleyebilirsiniz cihaz çok eski çünkü.

J2 için LineageOS 14.1 var hocam en stabil ve kamera çalışan ROM isterseniz deneyebilirsiniz TWRP'yle kurabilirsiniz aslında Android 10 da vardı ama kamerası çalışmıyor kendim bizzat Build denedim bayağı fixlemeyle uğraştım fakat kamerayı aktifleştiremedim yine de o yüzden en düzgün bu ROM var şu anda tek sorunu arada yeniden başlaması ve Bluetooth kulaklık kullanıyorsanız örneğin Spotify kullanırken başka uygulamaya girip RAM'ı doldurursanız Bluetooth servisi duruyor o yüzden kulaklık kopuyor bunları göz önünde bulundurup isterseniz kurabilirsiniz bu cihaz için fazla ROM yok zaten benim de elimde J2 var öylesine yedek telefon olarak dursun diye araştırıyordum bende bir ara.

J2 için LineageOS 14.1 var hocam en stabil ve kamera çalışan ROM isterseniz deneyebilirsiniz TWRP'yle kurabilirsiniz aslında Android 10 da vardı ama kamerası çalışmıyor kendim bizzat Build denedim bayağı fixlemeyle uğraştım fakat kamerayı aktifleştiremedim yine de o yüzden en düzgün bu ROM var şu anda tek sorunu arada yeniden başlaması ve Bluetooth kulaklık kullanıyorsanız örneğin Spotify kullanırken başka uygulamaya girip RAM'ı doldurursanız Bluetooth servisi duruyor o yüzden kulaklık kopuyor bunları göz önünde bulundurup isterseniz kurabilirsiniz bu cihaz için fazla ROM yok zaten benim de elimde J2 var öylesine yedek telefon olarak dursun diye araştırıyordum bende bir ara.
ben bu terimleri pek bilmiyorum rom biraz titiz yapılması gereken bir iş galiba bana nasıl yapacağımı anlatırmısınız veya bunu hakkında bir video varmı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı