kerem şen Femtopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #1 Ben Samsung Galaxy J3 kullanıyorum modemin yanındayken bile internet çekmiyor. Ama iPhone telefonla iken çekiyor. Bu sorun nasıl çözülür?
Ben Samsung Galaxy J3 kullanıyorum modemin yanındayken bile internet çekmiyor. Ama iPhone telefonla iken çekiyor. Bu sorun nasıl çözülür?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 27 Nisan 2021 #2 kerem şen dedi: Ben Samsung Galaxy J3 kullanıyorum modemin yanındayken bile internet çekmiyor. Ama iPhone telefonla iken çekiyor. Bu sorun nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Telefonda sorun olabilir. Serviste götürüp baktırın.
kerem şen dedi: Ben Samsung Galaxy J3 kullanıyorum modemin yanındayken bile internet çekmiyor. Ama iPhone telefonla iken çekiyor. Bu sorun nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Telefonda sorun olabilir. Serviste götürüp baktırın.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 27 Nisan 2021 #4 kerem şen dedi: Ben Samsung Galaxy J3 kullanıyorum modemin yanındayken bile internet çekmiyor. Ama iPhone telefonla iken çekiyor. Bu sorun nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... İnternet hızınız kaç?
kerem şen dedi: Ben Samsung Galaxy J3 kullanıyorum modemin yanındayken bile internet çekmiyor. Ama iPhone telefonla iken çekiyor. Bu sorun nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... İnternet hızınız kaç?
kerem şen Femtopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #5 ReloadingData dedi: Telefonda sorun olabilir. Serviste götürüp baktırın. Genişletmek için tıkla... Alibüyükdemir dedi: 2017 mi? Genişletmek için tıkla... 2016. 372121 dedi: İnternet hızınız kaç? Genişletmek için tıkla... 100 megabit.
ReloadingData dedi: Telefonda sorun olabilir. Serviste götürüp baktırın. Genişletmek için tıkla... Alibüyükdemir dedi: 2017 mi? Genişletmek için tıkla... 2016. 372121 dedi: İnternet hızınız kaç? Genişletmek için tıkla... 100 megabit.