Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2023 #21 Crownguard dedi: İkisi de değil. Ben de J5 2016 sahibiyim ve LineageOS'u denedim. Onun yerine Evolution X kurabilirsiniz. Özelleştirmesi boldur ve hız testlerinde bahsettiğiniz iki ROM'dan daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Sitesinde J5 bulamadım
Crownguard dedi: İkisi de değil. Ben de J5 2016 sahibiyim ve LineageOS'u denedim. Onun yerine Evolution X kurabilirsiniz. Özelleştirmesi boldur ve hız testlerinde bahsettiğiniz iki ROM'dan daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Sitesinde J5 bulamadım
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.958 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #22 Xilared dedi: Sitesinde J5 bulamadım Genişletmek için tıkla... Buyurun: Downloads for : Samsung SM-J5 2016 | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers. Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers. androidfilehost.com Ben de kullandım ve bir problem yaşamadım. Kamerada bir problem yaşarsanız linkteki ikinci dosyayı da indirin ve TWRP'den yükleyin.
Xilared dedi: Sitesinde J5 bulamadım Genişletmek için tıkla... Buyurun: Downloads for : Samsung SM-J5 2016 | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers. Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers. androidfilehost.com Ben de kullandım ve bir problem yaşamadım. Kamerada bir problem yaşarsanız linkteki ikinci dosyayı da indirin ve TWRP'den yükleyin.
Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2023 #23 Crownguard dedi: Buyurun: Downloads for : Samsung SM-J5 2016 | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers. Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers. androidfilehost.com Ben de kullandım ve bir problem yaşamadım. Kamerada bir problem yaşarsanız linkteki ikinci dosyayı da indirin ve TWRP'den yükleyin. Genişletmek için tıkla... Android 9 bu. Bir de telefonu USB ile PC'ye bağladığımda telefon şarj oluyor fakat PC telefonu görmüyor.
Crownguard dedi: Buyurun: Downloads for : Samsung SM-J5 2016 | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers. Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers. androidfilehost.com Ben de kullandım ve bir problem yaşamadım. Kamerada bir problem yaşarsanız linkteki ikinci dosyayı da indirin ve TWRP'den yükleyin. Genişletmek için tıkla... Android 9 bu. Bir de telefonu USB ile PC'ye bağladığımda telefon şarj oluyor fakat PC telefonu görmüyor.
6 623271 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 268 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Şubat 2023 #24 telefonu takmadan önce ses kısma+home butonu +power botununa basılı tutacaksın download modu açılınca takacaksın bilgisayara
telefonu takmadan önce ses kısma+home butonu +power botununa basılı tutacaksın download modu açılınca takacaksın bilgisayara
Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2023 #25 623271 dedi: telefonu takmadan önce ses kısma+home butonu +power botununa basılı tutacaksın download modu açılınca takacaksın bilgisayara Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama bilgisayara bağlanmıyor. USB kablosunu az aşağı bastırıyorum geliyor. Sorun çıkarır mı?
623271 dedi: telefonu takmadan önce ses kısma+home butonu +power botununa basılı tutacaksın download modu açılınca takacaksın bilgisayara Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama bilgisayara bağlanmıyor. USB kablosunu az aşağı bastırıyorum geliyor. Sorun çıkarır mı?
6 623271 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 268 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Şubat 2023 #26 başka bir kablo denemen lazım eğer ondada aynısı olursa onun çıkmaması için aşağı bastıracak bir şey koyarsın yada bişe olmaz sen yap olsa olsa twrpyi açamazsın yüklemedikten sonra telefon otomatik geri açılacak sen ondan önce davranıp ses açma ve home butonu ve power tuşuna basılı tutmalısın pardon yükledikten sonra
başka bir kablo denemen lazım eğer ondada aynısı olursa onun çıkmaması için aşağı bastıracak bir şey koyarsın yada bişe olmaz sen yap olsa olsa twrpyi açamazsın yüklemedikten sonra telefon otomatik geri açılacak sen ondan önce davranıp ses açma ve home butonu ve power tuşuna basılı tutmalısın pardon yükledikten sonra
Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2023 #27 Şuan Pixel Experience 10'u indiriyorum
6 623271 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 268 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Şubat 2023 #28 evet twrpyi kurdunmu peki
Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2023 #29 623271 dedi: evet twrpyi kurdunmu peki Genişletmek için tıkla... Hocam dosyada J5xnlte diyor 623271 dedi: evet twrpyi kurdunmu peki Genişletmek için tıkla... Şuan dosyaları indiriyorum
623271 dedi: evet twrpyi kurdunmu peki Genişletmek için tıkla... Hocam dosyada J5xnlte diyor 623271 dedi: evet twrpyi kurdunmu peki Genişletmek için tıkla... Şuan dosyaları indiriyorum
6 623271 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 268 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Şubat 2023 #30 evet indir ben bizzat hepsini denedim başarılı oldum