Telefonum Samsung Galaxy J5 Facebook'u silmek istiyorum silmeye calıştım ve bununla ilgili tüm özellikler devre dışı bırakılacaktır yazıyor. Ben bunu nasıl kaldırabılırım? Play Store'dan da silmeye kaldırdım aynı yazı cıktı yardım ederseniz sevinirim.
Kalkmaz bende de Galaxy J2 var root yapılmamış hiçbir telefonda kaldırılamıyor diye biliyorum, devre dışı bıraktığında onunla ilgili bütün dosyaları siler yani kaldırılmış gibi olur.
Facebook uygulamasını kendin mi indirdin, yoksa telefonda dahili olarak mı bu uygulama vardı. Telefonda dahili olarak varsa silemezsin, sadece devre dışı bırakabilirsin. Root yapılarak kaldırılabilir.
Facebook uygulamasını kendin mi indir, yoksa telefonda dahili olarak mı bu uygulama vardı. Telefonda dahili olarak varsa silemezsin, sadece devre dışı bırakabilirsin. Root yapılarak kaldırılabilir.
Facebook uygulamasını kendin mi indirdin, yoksa telefonda dahili olarak mı bu uygulama vardı. Telefonda dahili olarak varsa silemezsin, sadece devre dışı bırakabilirsin. Root yapılarak kaldırılabilir.
Telefonu güvenli moda al ve ayarlardan güvenlik kısmına gir, oradan da cihaz yöneticileri kısmında Facebook uygulaması işaretliyse işareti kaldır ve daha sonra uygulamayı silmeyi dene.