Download Samsung 300K Tool (Samsung Download Mode Tool) 2020 latest version heps to put any Samsung Galaxy devices into the Download Mode forcefully & flash
www.bypassfrpfiles.com
Şu programı indirin bilgisayara. Sonra telefon açık iken bilgisayara bağlayıp programı çalıştırın.
@Umut Nas ben telefonu bozdum :/ 70 TL'ye düzel çekler herhangi bir ROM atamıyordum herkes in atığını denedim başaramadım özür dilerim yardımlarınız için teşekkürler
Telefon şu an tamircide neredeyse 8 tane uyumlu yazılım denedim sonuç aynı üzerine 3farklı stock ROM da olmadı en sonda verdim 70 TL'ye ne yapabilirimki ben başaramuyorum böyle şeyleri neyse (hep sistemleri slip yükledim) telefon değiştireceğim zaten sorun yok bütçem daraldı az sorun olmaz neyse yardımın için teşekkür ederim
Telefon şu an tamircide neredeyse 8 tane uyumlu yazılım denedim sonuç aynı üzerine 3farklı stock ROM da olmadı en sonda verdim 70 TL'ye ne yapabilirimki ben başaramuyorum böyle şeyleri neyse (hep sistemleri slip yükledim) telefon değiştireceğim zaten sorun yok bütçem daraldı az sorun olmaz neyse yardımın için teşekkür ederim