Galaxy J7 2017 İçin Galaxy Note 8 Yazılımı

Makaleler
2
Daha fazla  
Selamlar. Bildiğiniz gibi J7 2017'de pek özellik yok. Buna karşılık ben de bazı Note 8 özelliklerini J7 Pro'ya uyarladım.
Şu an için sadece Android P OS üzerinde çalışıyor. Test aşamasındayım şu an. Kendi cihazımda herhangi bir sorun yaşamadım henüz. Eğer test sürecine katılmak isteyen arkadaşımız olursa bu konuya katılmak istediklerini bildirebilirler.
Test aşaması sonlandığında indirme linklerine ulaşabileceksiniz.

(Resimler ilerleyen vakitlerde eklenecektir. )

Son düzenleyen: Moderatör:
"Edge Uygulamaları", "Edge Kişileri","Yüz Tanıma Servisi","Akıllı Bekleme" gibi özellikler ekledim hocam. Ancak sistemin stabil çalıştığından emin olmam gerekiyor. Sonuçta insanların anakartını yakmamak lazım :D
Bazı sistem uygulamalarını da değiştirdim.
Herhangi bir sıkıntı yok henüz. Eğer talep gelirse paylaşım yapacağım. Ekran görüntüleri 2 saat içerisinde sizlerle olacaktır.
(Ek: Deneme maksadıyla "Spor,yiyecek,canlı odak özelliklerinin kilidini açtım. Gayet başarılı çalışıyorlar fakat gene de sorumluluk almayacağım.)
Selamlar! Dosya şuan upload edilmektedir :)
Siz de geliştirme sürecinde eksikleri bana bildirin. Mesela istediğiniz bazı özellikler ya da çalışmayan özellikler varsa bildiriniz.
Download Link:MEGA

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı