Galaxy J7 internet kullanılamıyor hatası

EmirhanTR

Hectopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy J7 kullanıyorum. 1 haftadır falan kendi evimin Wi-Fi'sine bağlanıyorum biraz internette takılıyorum bir anda internet gidiyor ve Wi-Fi yerinde internet kullanılamıyor diyor. Başka internetlere bağlanıyor telefonum. Başka telefonlar benim bağlanmak istediğim Wi-Fi'ya bağlanabiliyor sorunsuz. Neden oluyor?

Cihazınızın kablosuz ayarlarında varsa cihaz Mac kullansa rastgele Mac kullan. Rastgele Mac kullan seçiliyse cihaz Mac kullan seçin. O cihazda var mı yok mu bilmiyorum sizin bakmanız lazım.

Bluetooth kapalı.

Ama sadece kendi evimin wifisinde oluyor. İşin garibi kendi modemimden kablo çekerek yukarı kata modem yaptık. O internete bağlanınca sıkıntı yok. Sadece kendi modemime bağlıyken oluyor.

Bluetooth kapalı.

Ama sadece kendi evimin wifisinde oluyor. İşin garibi kendi modemimden kablo çekerek yukarı kata modem yaptık. O internete bağlanınca sıkıntı yok. Sadece kendi modemime bağlıyken oluyor.

Telefon'unuza Wi-Fi analyzer Program'ını indirip App listesi bölümünden Wi-Fi ağınızı yuvarlak içine alıp (hangi Wi-Fi olduğunu anlamak için) ekran görüntüsü atabilir misiniz? Hatta yukarı kattaki Wi-Fi'de ekran görüntüsü'nde gözüksün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı