Custom ROM Galaxy J7 Prime custom ROM önerisi

Metro1234

Decipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp g6 ProBook
Samsung Galaxy J7 Prime
Telefonda yeri neredeyse alanın tamamını android kaplıyor bu yüzden custom ROM kurmaya karar verdim. Yani boyutu az olsun ve telefonun çoğu özelliği hâlâ kullanabilir olsun yeter.

Tek sıkıntı hafızaysa link2SD adlı yazılımı araştırmanı tavsiye ederim.

Tam olarak ne işe yarıyor uygulamalarımı SD karta aktarıyoruz. Bende J7 Prime 2 kullanıyorum ve 31 küsur GB dolu bu konuyu görünce bende Custom ROM kurmayı düşündüm bir anlık ben performans içinde istiyorum ama Custom ROM artık çok yavaş çünkü cihazım.

Tek sıkıntı hafızaysa link2SD adlı yazılımı araştırmanı tavsiye ederim.
Çoool ama çok teşekkürler bende 8GB hafıza kartı var (yeter mı emin değilim ama belki yeni SD kart alırım) artık kullanabilirim ama custom ROM da merak ediyorum.

Root atman lazım APK'ları geziyor internette biraz eski bir uygulama ama iş yapıcagını dusunuyorum.

Root nasıl atabilirimki telefona bir zararı var mıdır yanlış yaparsam falan bir şey olur mu?

Bir de benim telefonun açma kapatma tuşu bozuk bu şekilde root atılırmı veya ROM.

Root nasıl atabilirimki telefona bir zararı var mıdır yanlış yaparsam falan bir şey olur mu?

Bir de benim telefonun açma kapatma tuşu bozuk bu şekilde root atılırmı veya ROM.
Telefon açılıyorsa neden olmasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı