Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #11 SİHİRBAZ Gemisi dedi: PlayStation Store değer dışı bırak fabrika sürümü olur. Genişletmek için tıkla... Bilginiz yoksa mesaj yazmayın! İnternete bağlanır bağlanmaz kendini güncelleyecektir. Bir de PS Store ne alaka? wombat dedi: Yok bu işlerden anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... ROM atmak istiyorsanız yeni konu açın. Yardımcı olurum.
SİHİRBAZ Gemisi dedi: PlayStation Store değer dışı bırak fabrika sürümü olur. Genişletmek için tıkla... Bilginiz yoksa mesaj yazmayın! İnternete bağlanır bağlanmaz kendini güncelleyecektir. Bir de PS Store ne alaka? wombat dedi: Yok bu işlerden anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... ROM atmak istiyorsanız yeni konu açın. Yardımcı olurum.
wombat Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 197 19 Haziran 2022 #12 Umut Nas dedi: Bilginiz yoksa mesaj yazmayın! İnternete bağlanır bağlanmaz kendini güncelleyecektir. Bir de PS Store ne alaka? ROM atmak istiyorsanız yeni konu açın. Yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... ROM nedir onu bile bilmiyorum konuya o kadar uzağım başka bir şekilde sürümü değiştirebilir miyiz?
Umut Nas dedi: Bilginiz yoksa mesaj yazmayın! İnternete bağlanır bağlanmaz kendini güncelleyecektir. Bir de PS Store ne alaka? ROM atmak istiyorsanız yeni konu açın. Yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... ROM nedir onu bile bilmiyorum konuya o kadar uzağım başka bir şekilde sürümü değiştirebilir miyiz?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #13 wombat dedi: ROM nedir onu bile bilmiyorum konuya o kadar uzağım başka bir şekilde sürümü değiştirebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Telefonun sürümünü değiştirebiliriz. Google Play'in sürümünü ise hayır. ROM istiyorsanız yeni konu açın. Telefonu hızlandırır.
wombat dedi: ROM nedir onu bile bilmiyorum konuya o kadar uzağım başka bir şekilde sürümü değiştirebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Telefonun sürümünü değiştirebiliriz. Google Play'in sürümünü ise hayır. ROM istiyorsanız yeni konu açın. Telefonu hızlandırır.
SİHİRBAZ Gemisi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #14 Pardon Play Store yazmıştım.
swirf Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 683 Yer Eskişehir 19 Haziran 2022 #15 Çözüm yok. Her türlü Play Store güncellenecektir. ROM yükleyerek bir ihtimal yapabilirsiniz. YouTube'da araştırma yapın bu konu hakkında.
Çözüm yok. Her türlü Play Store güncellenecektir. ROM yükleyerek bir ihtimal yapabilirsiniz. YouTube'da araştırma yapın bu konu hakkında.