Galaxy J7 Prime SIM Kart Sıkışması

Ubernoob78

Hectopat
Daha fazla  
Ben daha dün Samsung Galaxy J7 Prime aldım. SIM kart girişine dalgınlıkla SIM kartını direkt olarak soktum aparat kullanmadan. Şimdi çıkmıyor SIM. Ne yapmam gerek? Ne olur yardım edin. Babam duyarsa öldürür beni. @Ali Güngör @MF

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim cımbız falan denedin mi tut çıkar yoksa kasa sökülmesi lazım.

Denedim fakat nafile. Yarına kadar vaktim var. Bugün biraz daha uğraşıcam.

Biraz uğraş cımbız, iğne gibi şeylerle dene çıkartmaya çalış kolay gelsin.

Aynısı bana da oldu kardeşim. Samsung servise göndereceğim. Oradan kasayı açacaklar herhalde garanti kapsamında mı bilmiyorum inşallah değildir ama Samsung servise göndermen lazım.

Yerin neresi? İstanbul Fatih civarındaysan gel ücretsiz çıkarayım. Ayrıca zorlamamaya dikkat et ayaklar çok hassas, birini eğip veya kırarsan asıl o zaman başın ağrır. İnce telli anahtarlık varsa onu genişletip sim kartın arkasına atmayı dene ama ayakları sakın zorlama.

Buna benzer bişey yap büyüklüğünü ve genişliğini kendi telefonuna göre ayarla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Senin için video hazırladım. Yalnız tekrar uyarıyorum ayaklarını sakın zorlama.

Öncelikle çok çok teşekür ederim duyarliliğin için, fakat çıkartmayı başardim. Ama yine de cok teşekür ederim.

Nasıl çıkarttınız bi bilgi verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…