PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 17 Ağustos 2021 #1 Sorum budur, Root nasıl atabilirim?
Çözüm 3 3 316874 17 Ağustos 2021 Samsung Galaxy J7 Prime 2 Root Yapma, TWRP Yükleme â Samsung Galaxy J7 Prime 2 Root Yapma, TWRP Yükleme. Galaxy J7 Prime 2 SM-G611F Android 9.0 Root Atma, Galaxy J7 Prime 2 TWRP Recovery Yükleme tekniknot.com Takıldığınız bir nokta olursa gelip sorabilirsiniz.
Samsung Galaxy J7 Prime 2 Root Yapma, TWRP Yükleme â Samsung Galaxy J7 Prime 2 Root Yapma, TWRP Yükleme. Galaxy J7 Prime 2 SM-G611F Android 9.0 Root Atma, Galaxy J7 Prime 2 TWRP Recovery Yükleme tekniknot.com Takıldığınız bir nokta olursa gelip sorabilirsiniz.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 17 Ağustos 2021 #2 Samsung Galaxy J7 Prime 2 Root Yapma, TWRP Yükleme â Samsung Galaxy J7 Prime 2 Root Yapma, TWRP Yükleme. Galaxy J7 Prime 2 SM-G611F Android 9.0 Root Atma, Galaxy J7 Prime 2 TWRP Recovery Yükleme tekniknot.com Takıldığınız bir nokta olursa gelip sorabilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
Samsung Galaxy J7 Prime 2 Root Yapma, TWRP Yükleme â Samsung Galaxy J7 Prime 2 Root Yapma, TWRP Yükleme. Galaxy J7 Prime 2 SM-G611F Android 9.0 Root Atma, Galaxy J7 Prime 2 TWRP Recovery Yükleme tekniknot.com Takıldığınız bir nokta olursa gelip sorabilirsiniz.
weskompes Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #3 Kanka ben düz j7'ye attım. Şu an telefon çöp. Bilmiyorsan hiç bulaşma. Artı 0 Eksi
joinkaaa Picopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 437 Yer Tatakae. Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıntılı video. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıntılı video.
KS KS PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 17 Ağustos 2021 #5 weskompes dedi: Kanka ben düz j7'ye attım. Şu an telefon çöp. Bilmiyorsan hiç bulaşma. Genişletmek için tıkla... Bilmediğim bir şey değil hocam, telefonu sıfırlamadan önce zaten rootluydu, yanlış hatırlamadığımı teyit etmek için açtım konuyu. Artı 0 Eksi
weskompes dedi: Kanka ben düz j7'ye attım. Şu an telefon çöp. Bilmiyorsan hiç bulaşma. Genişletmek için tıkla... Bilmediğim bir şey değil hocam, telefonu sıfırlamadan önce zaten rootluydu, yanlış hatırlamadığımı teyit etmek için açtım konuyu.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 17 Ağustos 2021 #6 weskompes dedi: Kanka ben düz j7'ye attım. Şu an telefon çöp. Bilmiyorsan hiç bulaşma. Genişletmek için tıkla... Kimse anasının karnından root yaparak çıkmadı hocam. Düzgün yapılırsa cidden yararı görülüyor. Artı 0 Eksi
weskompes dedi: Kanka ben düz j7'ye attım. Şu an telefon çöp. Bilmiyorsan hiç bulaşma. Genişletmek için tıkla... Kimse anasının karnından root yaparak çıkmadı hocam. Düzgün yapılırsa cidden yararı görülüyor.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.930 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 17 Ağustos 2021 #7 Konuyu takipteyim. Artı 0 Eksi
KS KS PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 17 Ağustos 2021 #8 GENES1S dedi: Samsung Galaxy J7 Prime 2 Root Yapma, TWRP Yükleme â Samsung Galaxy J7 Prime 2 Root Yapma, TWRP Yükleme. Galaxy J7 Prime 2 SM-G611F Android 9.0 Root Atma, Galaxy J7 Prime 2 TWRP Recovery Yükleme tekniknot.com Takıldığınız bir nokta olursa gelip sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Root dosyası linki kırık hocam. Artı 0 Eksi
GENES1S dedi: Samsung Galaxy J7 Prime 2 Root Yapma, TWRP Yükleme â Samsung Galaxy J7 Prime 2 Root Yapma, TWRP Yükleme. Galaxy J7 Prime 2 SM-G611F Android 9.0 Root Atma, Galaxy J7 Prime 2 TWRP Recovery Yükleme tekniknot.com Takıldığınız bir nokta olursa gelip sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Root dosyası linki kırık hocam.
joinkaaa Picopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 437 Yer Tatakae. Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #9 PaaBaba dedi: Bilmediğim bir şey değil hocam, telefonu sıfırlamadan önce zaten rootluydu, yanlış hatırlamadığımı teyit etmek için açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Konuyu doğru atıp atmadığınız için mi açtınız konuyu? Artı 0 Eksi
PaaBaba dedi: Bilmediğim bir şey değil hocam, telefonu sıfırlamadan önce zaten rootluydu, yanlış hatırlamadığımı teyit etmek için açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Konuyu doğru atıp atmadığınız için mi açtınız konuyu?
KS KS PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 17 Ağustos 2021 #10 joinkaaa dedi: Konuyu doğru atıp atmadığınız için mi açtınız konuyu? Genişletmek için tıkla... Hem bunun için, hem eksiklerim varsa giderip doğru düzgün atabilmek için. Artı 0 Eksi
joinkaaa dedi: Konuyu doğru atıp atmadığınız için mi açtınız konuyu? Genişletmek için tıkla... Hem bunun için, hem eksiklerim varsa giderip doğru düzgün atabilmek için.