Galaxy J700F telefona yüksek sürüm Android GO nasıl yüklenir?

necipefekaymakci

Hectopat
Daha fazla  
Kullandığım cihaz Galaxy J7 2014 model yani J700F. Şu an Android 6 ama çok takılma oluyor bu yüzden Android GO kurmak istiyorum. Tam olarak hangi sürüm tavsiye edersiniz veya nasıl kurabilirim?

Peki bilgisayarsız ROM yükleme yolu var mı eğer yoksa hangi Android sürümünü yüklemeliyim?

Cihazda costum recovery varsa yapılabilir ama yoksa costum recovery şart.
Mümkün ama riskli, stock recovery ile ROM flashlamak büyük sorunlara yol açabilir. Odin ile TWRP kurup ROM atmak daha mantıklı olur.

Stok recovery ile costum ROM dosyaları flahlanmaz.

Peki hangi Android sürümünü kurmamı önerirsiniz?

Android 8 ya da 9.
9 üstü exyons 7870 için zor olur, olur ama stabil olmaz muhtemelen.

Buradaki ROM'ların hepsi cihazın için hazırlanmış, istediğini deneyebilirsin.
J7elte cihazının adı.

Is it possible to install/flash rom using stock recovery burada flashlanabilir diyen kişiler neye göre demiş hocam? Ben XDA üzerinde araştırıp söylüyorum.

2013 konusu hocam. Stok recoveryler eskikisi gibi değil doğrulama şekilleri daha farklı.

İlk çözümdeki root olayında takılıyorsun, eski Android sürümlerine root atmak kolaydı kingroot kullanımının çok olduğu zamanlar.
Tabii Android kitcehn programının PC'den çalıştığını söylememe gerek yoktur umarım.

2. seçenektede fastboot ile kostüm kurtarma yüklememizi anlatıyor.
Bu kadar atraksiyona girmek yerine kolayca Odin üzerinden halledebilirsin

J7elte olduğuna emin misiniz ona göre deneyeceğim buradaki ROM'ları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…