Galaxy J8 ekran değişimi için parçalar ıyı mı?

mehmeticikisi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba J8 telefonum için ekran degişimi yapacagim bu parçalar uygun mudur? İyi midir yeni telefon falan al demeyin bütçem yok.

1683054449556.png

O panel %99 yan sanayidir. Alabiliyorsan ya da yaptırabiliyorsan Samsung servisine git. O ekran halıya düşünce bile gider ona göre. Bu arada ekipmanların yetersiz, pena falan lazım sen bir de ekran değiştirme seti al.

O panel %99 yan sanayidir. Alabiliyorsan ya da yaptırabiliyorsan Samsung servisine git. O ekran halıya düşünce bile gider ona göre. Bu arada ekipmanların yetersiz, pena falan lazım sen bir de ekran değiştirme seti al.

Yani o panel yaramaz sana, Samsung'un özellikle Amoledin'in yan sanayi panelleri parayı direk çöpe atmaktan farksız.Sadece iphonenin çoğu yan sanayi ekranları kaliteli oluyor, hatta hiç unutmam, 5s nin yan sanayi ekranı orijinalinden daha iyiydi daha zor sararıyor daha zor kırılıyordu falan 🤣

Pahalı gibi. Telefoncuya git onlar daha uyguna değişir.

1200TL istedi telefoncu.

Samsung öyle bir kazikliyor ki kanka 2000'den degişiyor geçen bir arkadaş değiştirmiş 1600 almişlar.

Yani o panel yaramaz sana, Samsung'un özellikle Amoledin'in yan sanayi panelleri parayı direk çöpe atmaktan farksız.
Hocam haklı dedemin telefona yan sanayi ekran takılmıştı, çileden çıkarıyordu insanı dokunmatiği bazen.

Merhaba J8 telefonum için ekran degişimi yapacagim bu parçalar uygun mudur? İyi midir yeni telefon falan al demeyin bütçem yok.

Eki Görüntüle 1764052
J8'in ekranı AMOLED. Çoğu satıcı genelde LCD yazıp geçiyor ama satıcıya sor kısmından AMOLED olup olmadığını sorabilirsiniz. Ayrıca deneyiminizin az olduğunu varsayarak ekranı kendinizin değiştirmesini önermiyorum. Evet basit bir işlem ancak yan sanayi ekranlarda Gorilla Glass olmadığı için çok kolay kırılıyor. İşlemi siz yapmakta eminseniz dikkatli davranın. Kesinlike ekranı montajlamadan en az 20 dakika test edin. *#0*# yaparak Samsung test ekranına girebilirsiniz. Burada renklerde ve görüntüde sorun olup olmadığını ve dokunmatiği test edin. Notlarınızı açıp klavyeden yazma testi yapın. Parlaklığı test edin. Ve en önemlisi bunları yaparken ekranı montajlamadan, jelatinleri kaldırmadan yapın ki sorun varsa satıcıya iade edebilesiniz. Jelatini kalkmış, montajlanmış, fleksi zarar görmüş ürünleri iade almıyorlar.

J8'in ekranı AMOLED. Çoğu satıcı genelde LCD yazıp geçiyor ama satıcıya sor kısmından AMOLED olup olmadığını sorabilirsiniz. Ayrıca deneyiminizin az olduğunu varsayarak ekranı kendinizin değiştirmesini önermiyorum. Evet basit bir işlem ancak yan sanayi ekranlarda Gorilla Glass olmadığı için çok kolay kırılıyor. İşlemi siz yapmakta eminseniz dikkatli davranın. Kesinlike ekranı montajlamadan en az 20 dakika test edin. *#0*# yaparak Samsung test ekranına girebilirsiniz. Burada renklerde ve görüntüde sorun olup olmadığını ve dokunmatiği test edin. Notlarınızı açıp klavyeden yazma testi yapın. Parlaklığı test edin. Ve en önemlisi bunları yaparken ekranı montajlamadan, jelatinleri kaldırmadan yapın ki sorun varsa satıcıya iade edebilesiniz. Jelatini kalkmış, montajlanmış, fleksi zarar görmüş ürünleri iade almıyorlar.

Bana LCD AMOLED fark etmez telefon olsun o yeter işlemde yapmakta eminim ekranin yaninda tornavida pena falan geliyor onlar işimi görür mü?

Samsung J8 J810 Lcd Ekran Dokunmatik Fiyatları ve Özellikleri bu ürünü de önerebilirim ve yorumları da olumlu. Ancak sizin ürününüz veya bu ürün Amoled mi Incell LCD mi bilmiyorum. Satıcıya sorun.

Bana LCD AMOLED fark etmez telefon olsun o yeter işlemde yapmakta eminim ekranin yaninda tornavida pena falan geliyor onlar işimi görür mü?
Genelde ekranla verilen setler ürüne uyumlu olduğu için yeter. Ayrıca ekranı yapıştırdıktan sonra mümkünse para lastiği ile bolca telefonu kaplayın. 5-6 Saat ekranın yapışması için süre tanıyın. Değişimden sonra mutlaka ekran koruyucu kullanın, yan sanayi ekranlar inanılmaz kolay kırılabiliyor.

Samsung J8 J810 Lcd Ekran Dokunmatik Fiyatları ve Özellikleri bu ürünü de önerebilirim ve yorumları da olumlu. Ancak sizin ürününüz veya bu ürün AMOLED mi ıncell LCD mi bilmiyorum. Satıcıya sorun.

Genelde ekranla verilen setler ürüne uyumlu olduğu için yeter. Ayrıca ekranı yapıştırdıktan sonra mümkünse para lastiği ile bolca telefonu kaplayın. 5-6 saat ekranın yapışması için süre tanıyın. Değişimden sonra mutlaka ekran koruyucu kullanın, yan sanayi ekranlar inanılmaz kolay kırılabiliyor.

1683055271838.png

Hocam şimdi bana sorunlu gelirse iade kabul etmeyecegi yaziyor.

Herhangi bir bir sorun yaşar miyiz ekranda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı