Galaxy J8 vs M20 vs Redmi Note 7

osmiksantral

Hectopat
Makaleler
1
Öncelikle herkese iyi günler,

Captcha Verification

Ablam için telefon seçmeye çalışıyoruz ve şu 3 model arasında kaldım. Sebepleriyle birlikte seçiminizi söyleyebilirseniz çok mutlu olurum

J8 ele gitsin direk. M20'nin işlemcisi (Exynos 7904 olması lazım.) SD 636'dan güçsüz diye biliyorum. Note 7 SD 660 içeriyor, M20'ye nasıl fark atar artık orasını siz düşünün. Ben Redmi Note 7 derdim ama önceliğiniz nedir?

önceliğimiz iyi bir kamera ve batarya, oyun öncelikli değil günlük kullanım önceliğimiz şu anda.

M20 ve Redmi Note 7 modellerinin her ikisininde kameraları başarılı. Batarya olarak M20 daha iyi. Arka kamera karşılaştırmalarına bakmadim büyük ihtimal Note 7 daha iyidir. Performans ve donanım olarakta Note 7 daha iyi. Bütçe sorunum yok diyorsaniz Note 7 alınabilir.

M20'nin bataryası daha iyi fakat Redmi Note 7'nin kamerası ve işlemcisi daha iyi. Ve M20 daha az SAR değerine sahip. Bence de Note 7 daha mantıklı.

Redmi Note 7'nin batarya 4000mAh seni bayağı götürür, kamerasıda hiç fena değil tam bir fiyat performans ürünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…