Galaxy M11 açma kapama tuşu takılı kaldı

Halit777

Hectopat
Merhaba, dün markası Samsung Galaxy M11 olan telefonum suya düştü. Sonra telefon kendi kendine herhangi bir tuşa basmama rağmen kapanıp açılmaya başladı. Şu anda halen bu sorun devam etmekte telefon bir kapanıyor bir açılıyor telefonu servise verecek sürem pek yok. Ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz?

Yapacak bir şey yok servise göndermen gerek. Gidip kendi kafana göre içini falan açarsan garantiyi kaybedersin. Garantiyi geçtim kendin kurcalarken başka sorunlar çıkarma ihtimalin de var.

Pirince koydum telefonu ama bir işe yaramadı maalesef.

Yapacak bir şey yok servise göndermen gerek. Gidip kendi kafana göre içini falan açarsan garantiyi kaybedersin. Garantiyi geçtim kendin kurcalarken başka sorunlar çıkarma ihtimalin de var.

Garantisi biteli 1 sene oldu servise vermek dışında yapabileceğim bir şey yok mu?

Son düzenleme:
Garantisi biteli 1 sene oldu servise vermek dışında yapabileceğim bir şey yok mu?
Daha beter etmekten korkuyorsan hayır yok. Steril olmayan ortamda açacağın için ortamdaki toz direkt gidip parçalara yapışacak bunu göze alarak yap içini açmayı falan düşünüyorsan. Parçalara düşen tozların kısa devre yapıp telefonu hepten açılmaz hale getirebileceğini de unutma :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı