Çözüldü Galaxy M21 pili nasıl kullanılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Windows Adam

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Li-po (lityum polimer) telefon bataryaları nasıl kullanılmalı?

Çözüm
Çok ilginç. Li-Po deyince Nokia tuşlu telefon zannettim.

O telefonun bataryası Li-Ion. Ayrıca kendi içinde batarya koruyucu devreler var. Orijinal adaptörü ve orijinal şarj aleti ile şarj et. %10'un altında çok kullanmamaya çalış. Gerekmedikçe de %90'ın üstünde şarj etme.
Kaç hücre olduğuna bağlı. Hücre başı voltaj 3.2'nin altına düşmemeli. İdeal minimum 3.5 Volt.

Ayrıca bilmediğin şarj aleti ile şarj etme. Pili şarj ederken de fazla akım vermemeye dikkat et.

Yani orijinal şarj cihazı ve kablo ile mi şarj edeyim telefonu?

Çok ilginç. Li-Po deyince Nokia tuşlu telefon zannettim.

O telefonun bataryası Li-Ion. Ayrıca kendi içinde batarya koruyucu devreler var. Orijinal adaptörü ve orijinal şarj aleti ile şarj et. %10'un altında çok kullanmamaya çalış. Gerekmedikçe de %90'ın üstünde şarj etme.

Çözüm

Tamam çok teşekkürler ilgilendiğiz için.

İyi akşamlar. Samsung müşteri hizmetlerine sorduğumda Li-Po olduğunu söylüyorlar. Bazı sitelerde de Li-Po yazdığını gördüm. Li-ion olduğunu nereden biliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…