Galaxy M23 vs A52

Daha fazla  
Arkadaşlar şu anki telefonum M23 5G, amacım oyun ve günlük kullanım, A52 5G daha iyi bir performans verir mi ekran olarak da tatmin edecektir diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu anki telefonum M23 5G, amacım oyun ve günlük kullanım, A52 5G daha iyi bir performans verir mi ekran olarak da tatmin edecektir diye düşünüyorum.
A52'ye çıkıyorsan S20 FE alman daha mantıklı. Bu arada S20 FE kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirim.

Son düzenleme:
Karşılaştırma videolarını izledin mi? Birçok kanaldan izlersen daha verimli olur. A52 5G hakkında pek bir bilgim yok ama sorunu cevapsız bırakmak istemedim.

M serisi pişmanlıktır uzak durun kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum bir süre sabit yüksek fps alıyorsunuz, haftaya 45 üstüne çıkmıyor.

A52'ye çıkıyorsan S20 FE alman daha mantıklı. Bu arada S20 FE kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirim.
Eğer bütçe o civarlara çıkabiliyorsa kesinlikle S20 FE. İkisi arasından A52.
hocam vergisiz almayı düşünüyordum o bütçeye çıkamıyorum maalesef , sizce mantıklı bir geliştirme olur mu?

M serisi pişmanlıktır uzak durun kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum bir süre sabit yüksek fps alıyorsunuz, haftaya 45 üstüne çıkmıyor.
Bende de var hocam telefon inişli çıkışlı fakat üzecek bir şeyi olmadı henüz

Vergisiz telefon detayları belli değil daha konuşmak için erken yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…