Geçen hafta nihayet kararımı verdim ve 6000 mAh'lık Galaxy M31'i satın aldım. Ama beklediğim performansı asla alamıyorum. Günde ortalama 5 saat ekran süresiyle maximum 1 buçuk gün dayanıyor. A70 olan arkadaşım var ve A70'in bataryası 4500 mAh'lık bir batarya ama o 10 saate yakın ekran süresiyle 2 2 buçuk günde bir şarja takıyor. Bugün servisi aradım ve bana telefonunuz yeni kullandıkça bataryanın performansı artacaktır dedi. Konu hakkındaki düşüncelerinizi ve özellikle M31 kullanıcılarının deneyimlerini bekliyorum. Teşekkürler.
O beş saati oyun oynayarak kullanıyorsan hızlı biter. Arka planda açık uygulama bırakırsan hızlı biter. Sürekli internet Bluetooth açıksa hızlı gider. Ama ikiniz de hemen hemen aynı şekilde kullanıyorsanız batarya sıkıntılıdır. Garantiye vermelisin.
O beş saati oyun oynayarak kullanıyorsan hızlı biter. Arka planda açık uygulama bırakırsan hızlı biter. Sürekli internet Bluetooth açıksa hızlı gider. Ama ikiniz de hemen hemen aynı şekilde kullanıyorsanız batarya sıkıntılıdır. Garantiye vermelisin.
5 saatin max 20 dakikası oyun oynuyorum. Arka planda asla açık uygulama bırakmam. İnterneti kullanmadığım zaman asla açık bırakmam. Bluetoothu yılda 1 kez açarım. Kullanımımız tıpa tıp aynı değil ama 10 saate 5 saat aradaki fark da hayli fazla.
S10 Lite kullanıyorum 1 gün gözü kapalı çıkıyor, sende bir anormallik var. Telefonu servise gönder, hatta cayma hakkın duruyorsa uğraşma servisle iade et sonra sıfırdan alırsın geri.
S10 Lite kullanıyorum 1 gün gözü kapalı çıkıyor, sende bir anormallik var. Telefonu servise gönder, hatta cayma hakkın duruyorsa uğraşma servisle iade et sonra sıfırdan alırsın geri.