Galaxy M31 vs Redmi Note 9 Pro

86509

Megapat
Arkadaşlar önceki açılan konuları okudum ancak bilgi kirliliği çok fazla. Birisi Samsung kötü demiş diğeri Xiaomi alınmaz demiş. Arada 200TL gibi bir fark var en az 3-4 yıl kullanım için hangisini tavsiye ederisiniz?

Redmi Note 9 Pro'daki 1080p 60fps video çekim özelliği çalışmıyormuş bilgisi olan var mı kullanıcı yorumları bu şekilde

Ayrıca Note 9 Pro ve Note 9S arasında büyük farklar var mı ?

Son düzenleme:
Redmi Note 9 Pro almanızı öneririm.

Git Google'de Samsung m 31 vs Redmi Note 9 Pro yaz. En başta çıkan sonuca tıkla orası senin için karşılaştırıyor.

Samsung'a-m-j gibi serilere telefon desteğini çok çabuk kesiyor. Bir tanıdığım A50 almıştı yavaşlıktan dolayı telefon parçalacak duruma geldi.

Kim demiş çok çabuk kesiyor m serisi Android 11 alacak daha ne? J serisi biteli yıllar oldu J8 kullanıyorum Android 10 var. Babaannemde A20 var mis gibi A50 nasıl kassın? Android'de zaten genel olarak kasma sorunu var o zaman iPhone al.

Her şey Android 11 alınca mı oluyor sanıyorsun? Asıl önemli olan arayüzdür. Kendi annemden biliyorum annem A9 kullanıyor ve arada bir alıyorum elime telefonu ama Samsung'un arayüzü hiç de güzel değil. Çokça sorunlarla karşılaştım Samsung'ta ama Xiaomi'de bana mısın demedi resmen 1 yıl oldu ilk günkü gibi.

Asıl Xiaomi'nin arayüzü çok itici dandik olduğu belli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MIUI gayette One UI'den daha canlı duruyor. Simgeler olsun vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…