D Dogan Akar Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 437 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #11 IIBATUII dedi: Realme almam. Genişletmek için tıkla... Neden? Özellikleri iyi ve arayüzü gayet iyi Realme C serisinden kullanıp tüm markayı kötülemek yanlış olur.
IIBATUII dedi: Realme almam. Genişletmek için tıkla... Neden? Özellikleri iyi ve arayüzü gayet iyi Realme C serisinden kullanıp tüm markayı kötülemek yanlış olur.
IIBATUII Picopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #12 HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam Oppo'nun alt markası, Realme almayan Oppo da almaz bence. Genişletmek için tıkla... Zaten Oppo'yu pek düşünmeden koydum asıl arada kaldığım telefonlar Note 10 ve M31s.
HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam Oppo'nun alt markası, Realme almayan Oppo da almaz bence. Genişletmek için tıkla... Zaten Oppo'yu pek düşünmeden koydum asıl arada kaldığım telefonlar Note 10 ve M31s.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #13 IIBATUII dedi: Zaten Oppo'yu pek düşünmeden koydum asıl arada kaldığım telefonlar Note 10 ve M31s. Genişletmek için tıkla... Hocam ancak iki telefonda Realme'ye göre uzun ömür konusunda çok daha geride kalıyor. @Shenzhenn
IIBATUII dedi: Zaten Oppo'yu pek düşünmeden koydum asıl arada kaldığım telefonlar Note 10 ve M31s. Genişletmek için tıkla... Hocam ancak iki telefonda Realme'ye göre uzun ömür konusunda çok daha geride kalıyor. @Shenzhenn