Galaxy M33 alınır mı?

1 kere super AMOLED kullandım kaç sene önce, onun harici hep IPS.

90 FPS rahat verir bu arada. A33 alın diyorlar aradaki farka değer mi sizce?

Ben denemiştim 90 FPS ayarını 80 85 FPS civarı verdi ama dalgalanma olduğu için 60a sabitledim bu arada alırsanız telefonu PUBG'de akıcı karehızı gelmiyor garip bir şekilde GFX tool ile açmıştım ben.
Bence aradaki fiyat farkına değmez zaten işlemciler aynı ayrıca A33 90 Hz, M33 120 Hz neredeyse tek iyi yanı ekranı super AMOLED ve kamerası biraz daha iyi. Bence M33 alın geçin 1000 TL fark vermek yerine telefona kulaklık kılıf falan alırsınız.

Veya adaptör alirim
A33 ile farki amoled, ois, stereo. Arada kaldım biraz. Sonuçta 3 sene kadar kullanacağım.
Benim anlamadığım; g95 60fps, 1280 90fps vermiyor. Neden?

500₺ daha verip A33 almak daha mantıklı.

90FPS vermez kesinlikle.
Teknosa gibi mağazalardan almam şart. Peder bey internetten almama izin vermiyor. O yüzden fiyat farkı dengesiz.

Evet 90a çıkmıyor ama 80 civarı geziyor yine de fazlasıyla yeterli sonuç olarak bir Apple değil.

Ayar kapalı olabilir GFX tool ile açmayı deneyin.
Bir Apple değil de konu optimizasyon bence.

500₺ daha verip A33 almak daha mantıklı.

90FPS vermez kesinlikle.

Aradaki fiyat farkı 1000 TL değil mi hocam.
A33'te alınabilir ikisi de mantıklı karar sizin içinden adaptör çıkıyorsa A33'te alınabilir bence de.

Aradaki fiyat farkı 1000 TL değil mi hocam.
A33'te alınabilir ikisi de mantıklı karar sizin içinden adaptör çıkıyorsa A33'te alınabilir bence de.
Redmi Note 10/11 pro var aslında, ekran ve kamera fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…