A52 kullanicisiyim. Tavsiye ederim kesinlikle kameraysa derdin a52. ha pek isim yok ama kotude olmasin dersen kamerasi bence M52 daha iyi bir secenek. Guclu bir cihaz sonucta A52'ye gore. Ben olsam M52 alirdim. Ekran batarya islemci her şeyiyle A52'den ustun bir eksigi kamerasi bir tik geri A52'ye gore. Bence M52 alinabilir derdin kamera degilse.
A52 kullanicisiyim. Tavsiye ederim kesinlikle kameraysa derdin a52. ha pek isim yok ama kotude olmasin dersen kamerasi bence M52 daha iyi bir secenek. Guclu bir cihaz sonucta A52'ye gore. Ben olsam M52 alirdim. Ekran batarya islemci her şeyiyle A52'den ustun bir eksigi kamerasi bir tik geri A52'ye gore. Bence M52 alinabilir derdin kamera degilse.
M52 oyun odaklı ekran ve işlemci tarafında A52'ye kıyasla daha iyi, A52 ise gövde kalitesi, kullanım hissiyatı olarak iyiydi diye hatırlıyorum.
M52'de toza ve suya dayanıklılık sertifikası yok.
M52 Type-C, A52 ise 3.5mm jak girişine sahip.
Aga A52 kullanıyorum tavsiye ederim. Eski tel. J7 idi tabii buna gecince devrim oldu telefonda cif stereo muazzam Dolby destekli. 90 Hz ekran. Efsane bir kamera. Her iki kamerada 4K 30 cekebiliyor ve OIS'li galiba 2 side. Arka kesinde onden emin degilim bir titresim seyi varda OIS tir buyuk ihtimal. Baskada normal mi bilmiyorumda bana 8 9 saat ekran acik suresi veriyor yogun kullanimda. Bana az gibi geldi. Yogun dedigim oyun oynamam genellikle Instagram. Ve Google takilirim. Oneririm yani de. Bunlari M52 dede yapabilirsin A52 volkan manavdan M52 kerem enginardan izle karar ver bence. Kullanimina uygun olan neyse onu al.