P prodevx Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 28 Eylül 2014 #1 Samsung Galaxy Nexus kullanıcısıyım.OTG kablo ile telefonuma klavye ve mouse bağlayabiliyorum fakat USB bellek okumuyor.Sorun telefonda mı?
Samsung Galaxy Nexus kullanıcısıyım.OTG kablo ile telefonuma klavye ve mouse bağlayabiliyorum fakat USB bellek okumuyor.Sorun telefonda mı?
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2014 #2 Belleği FAT32 olarak biçimlendirip deneyin birde.
P prodevx Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 28 Eylül 2014 #3 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Belleği FAT32 olarak biçimlendirip deneyin birde. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Belleği FAT32 olarak biçimlendirip deneyin birde. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
Berkay Aydın Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2014 #4 Bi program gerekiyodu sanırım düzgün kullanabilmek için öyle duymuştum sanki bi yerde. Saf android olarak geldiği için bazı şeyler ek uygulama istiyor.
Bi program gerekiyodu sanırım düzgün kullanabilmek için öyle duymuştum sanki bi yerde. Saf android olarak geldiği için bazı şeyler ek uygulama istiyor.