Ercan Root Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #11 813898 dedi: Benim telin batarya çok gitmiyor, ama cihaz hala taş gibi. Genişletmek için tıkla... Şu anki sürümünüzden yüksek sürüme geçmeniz sorun yapabilir ben pilimde ciddi azalış görüyorum 5 yılın etkisi de var tabii
813898 dedi: Benim telin batarya çok gitmiyor, ama cihaz hala taş gibi. Genişletmek için tıkla... Şu anki sürümünüzden yüksek sürüme geçmeniz sorun yapabilir ben pilimde ciddi azalış görüyorum 5 yılın etkisi de var tabii
8 813898 Femtopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 82 31 Ağustos 2024 #12 Ercan Root dedi: Şu anki sürümünüzden yüksek sürüme geçmeniz sorun yapabilir ben pilimde ciddi azalış görüyorum 5 yılın etkisi de var tabii Genişletmek için tıkla... doğrudur, bir o kadar yıl daha gider taş gibi cihaz.
Ercan Root dedi: Şu anki sürümünüzden yüksek sürüme geçmeniz sorun yapabilir ben pilimde ciddi azalış görüyorum 5 yılın etkisi de var tabii Genişletmek için tıkla... doğrudur, bir o kadar yıl daha gider taş gibi cihaz.