efK4roon Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #1 Telefonu şarja taktığımda böyle bir arıza veriyor. Şarj aletimi 2 kere değiştirdim ama sorun düzelmedi sıkıntısı nedir? Günlerdir uğraşıyorum.
Telefonu şarja taktığımda böyle bir arıza veriyor. Şarj aletimi 2 kere değiştirdim ama sorun düzelmedi sıkıntısı nedir? Günlerdir uğraşıyorum.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #2 efK4roon dedi: Telefonu şarja taktığımda böyle bir arıza veriyor. Şarj aletimi 2 kere değiştirdim ama sorun düzelmedi sıkıntısı nedir? Günlerdir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Galaxy Note 10s? efK4roon dedi: Telefonu şarja taktığımda böyle bir arıza veriyor. Şarj aletimi 2 kere değiştirdim ama sorun düzelmedi sıkıntısı nedir? Günlerdir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 10s var bence.
efK4roon dedi: Telefonu şarja taktığımda böyle bir arıza veriyor. Şarj aletimi 2 kere değiştirdim ama sorun düzelmedi sıkıntısı nedir? Günlerdir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Galaxy Note 10s? efK4roon dedi: Telefonu şarja taktığımda böyle bir arıza veriyor. Şarj aletimi 2 kere değiştirdim ama sorun düzelmedi sıkıntısı nedir? Günlerdir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 10s var bence.
7 725064 Picopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 653 Makaleler 2 Çözümler 3 2 Kasım 2023 #3 Hoca Galaxy Note 10s ne oluyor?
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 2 Kasım 2023 #4 efK4roon dedi: Telefonu şarja taktığımda böyle bir arıza veriyor. Şarj aletimi 2 kere değiştirdim ama sorun düzelmedi sıkıntısı nedir? Günlerdir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 10 s mi Galaxy Note 10 mu?
efK4roon dedi: Telefonu şarja taktığımda böyle bir arıza veriyor. Şarj aletimi 2 kere değiştirdim ama sorun düzelmedi sıkıntısı nedir? Günlerdir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 10 s mi Galaxy Note 10 mu?
furkan4848 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #5 efK4roon dedi: Telefonu şarja taktığımda böyle bir arıza veriyor. Şarj aletimi 2 kere değiştirdim ama sorun düzelmedi sıkıntısı nedir? Günlerdir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir sıkıntı olabilir. Güvendiğiniz bir telefon tamircisine götürün. En olmadı yetkili servise götürürsünüz.
efK4roon dedi: Telefonu şarja taktığımda böyle bir arıza veriyor. Şarj aletimi 2 kere değiştirdim ama sorun düzelmedi sıkıntısı nedir? Günlerdir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir sıkıntı olabilir. Güvendiğiniz bir telefon tamircisine götürün. En olmadı yetkili servise götürürsünüz.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #6 efK4roon dedi: Telefonu şarja taktığımda böyle bir arıza veriyor. Şarj aletimi 2 kere değiştirdim ama sorun düzelmedi sıkıntısı nedir? Günlerdir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca arızayı da hayal ediyoruz galiba.
efK4roon dedi: Telefonu şarja taktığımda böyle bir arıza veriyor. Şarj aletimi 2 kere değiştirdim ama sorun düzelmedi sıkıntısı nedir? Günlerdir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca arızayı da hayal ediyoruz galiba.
iamshared Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Kasım 2023 #7 Adaptör ve kablonun sağlamlığından eminsen sorun sokettedir. Yazılımsal da olabilir belki. Götür telefoncuya.
Adaptör ve kablonun sağlamlığından eminsen sorun sokettedir. Yazılımsal da olabilir belki. Götür telefoncuya.
furkan4848 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #8 Silinen üye dedi: Ayrıca arızayı da hayal ediyoruz galiba. Genişletmek için tıkla... Ekran da "telefonunuz şarj olmuyor" diye bir yazı çıkıyor olması lazım.
Silinen üye dedi: Ayrıca arızayı da hayal ediyoruz galiba. Genişletmek için tıkla... Ekran da "telefonunuz şarj olmuyor" diye bir yazı çıkıyor olması lazım.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #9 efK4roon dedi: Telefonu şarja taktığımda böyle bir arıza veriyor. Şarj aletimi 2 kere değiştirdim ama sorun düzelmedi sıkıntısı nedir? Günlerdir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Nem algılandı vs derse direk telefoncuya gidin. Sometten baska cozum yok gibi.
efK4roon dedi: Telefonu şarja taktığımda böyle bir arıza veriyor. Şarj aletimi 2 kere değiştirdim ama sorun düzelmedi sıkıntısı nedir? Günlerdir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Nem algılandı vs derse direk telefoncuya gidin. Sometten baska cozum yok gibi.
efK4roon Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #10 Silinen üye dedi: Ayrıca arızayı da hayal ediyoruz galiba. Genişletmek için tıkla... eklemiştim arızayı ama çıkmamış sanırım Silinen üye dedi: Nem algılandı vs derse direk telefoncuya gidin. Sometten baska cozum yok gibi. Genişletmek için tıkla... evet nem algılandı diye hata veriyor ekranda ünlem çıkıyor 442923 dedi: Redmi Note 10 s mi Galaxy Note 10 mu? Genişletmek için tıkla... samsung galaxy note10s
Silinen üye dedi: Ayrıca arızayı da hayal ediyoruz galiba. Genişletmek için tıkla... eklemiştim arızayı ama çıkmamış sanırım Silinen üye dedi: Nem algılandı vs derse direk telefoncuya gidin. Sometten baska cozum yok gibi. Genişletmek için tıkla... evet nem algılandı diye hata veriyor ekranda ünlem çıkıyor 442923 dedi: Redmi Note 10 s mi Galaxy Note 10 mu? Genişletmek için tıkla... samsung galaxy note10s