Galaxy Note 2 2018'de Kullanılır mı?

180570

Kilopat
Merhaba, benim LG G3 telefonum bozuldu ve bir telefona ihtiyacım var. Evde babamın eski telefonu var ama ana kartı yanmış ve yapmak 170 TL'ye mal olacak. Sizce değer mi? Ben bir oyuncu olduğum için benim daha çok oyun performansına ihtiyacım var diğer kamera falan pek de umurumda değil zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılmaz. Para biriktirin yenisini alın. Kısa süreli kullanabilirsiniz. Kalıcı kullanmanızı önermem.

Bütçe belirtirseniz hocam uygun bir telefon önerebiliriz.

Gir ikinci el sitelerine oradan bul istediğin telefonu g3 bulsan yeter sana ama RAM önemli dikkat et. Bulursan J7 al o seni 2020 senesine kadar idare eder.

Evet J7 gayet iyi telefon baya uzun süre iade edebilir hem o kadar pahalı da değil telefon piyasasına göre...

Ben bir oyuncu olduğum için benim daha çok oyun performansına ihtiyacım var diğer kamera falan pek de umurumda değil zaten.
Note 2 ile oyun performansı bekleme hiç. Android sürümünden dolayı Play markette her uygulamayı yükleyemezsin ayrıca.

Eski nesil oyunlari bile zor kaldirir.
Lenovo K5 Note veya k6 modellerine bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…