Yurt dışında yaşıyorum. Cihazı 2. el olarak aldım. Kurdum. Her şeyi çalışıyor. Ancak Android sürümü 10 olarak gözüküyor. Güncelleştirmeleri denetlediğimde de zaten güncel olduğunu söylüyor. Windows üzerinden Smart Switch ile de güncellemeyi denedim lakin yapamadım. Altta fotoğrafta görüldüğü üzere versiyon tarihi 2020. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.
Olabilir. Tecrübenizi paylaştığınız için sağolun. Ben de manuel şekilde kuracağım galiba.
Genel not: Konuyu açtıktan sonra her mecrada çözüm arayışına girim ve telefonun Kore cihazı olduğunu öğrendim. Türkiye'de rağbet edilen bir yurtdışı modelmiş. Çünkü Snapdragon, 5G ve 12 RAM'li. Bu sebeple Android 10'dayken CSP değişikliği yapılıyormuş. Ama işin şöyle garip bir yönü var ki ben İMEİ kaydı orunlu olmayan bir ülkede yaşıyorum ve telefonu da urdan aldım. Meseleyi tam çözemesem de Odin'le Android 13 yükleyeceğim. İlginiz için teşekkür ederim.
2.el bende bu cihazdan almayı düşünüyorum cihaz 5g li olan modelmiş bu telefon için en güncel android sürümü nedir ve istenilen fiyat 8500 tl. makulmu?