Galaxy Note 3 %99 batarya sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar, Teknosa'dan 23 Nisan'da bir Galaxy Note 3 aldım ve şarjını bitirdim. Sonra telefonu 12 saat şarj ettim ve kullanmaya başladım. Fakat şu son günlerde birşey dikkatimi çekti, şarj ediyorum şarj bittiğinde %100 yazıyor. Ama telefonu açtığımda %99 yazıyor, neden böyle yapıyor biliyor musunuz ? Ne yapmam lazım ? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada telefonu neden 12 saat şarj ettiniz ? Eğer sizde herkes gibi bir cihaz ilk alındığında saatlerce şarj edilmesi gerektiğini düşünüyorsanız bu tamamen yanlış. Cihazı uzun süre şarj etmek eski nikel kadmiyum bataryalarında geçerli. Yeni aldığınız cihazlar zaten lityum ion olduğu için cihazı saatlerce şarjda bekletmek kesinlikle boşuna.

Cihazınızda bir sorun yok gibi duruyor. Ek olarak telefonunuzun şarjı bitince şarja takın ve şarj %100 olduğunda çıkarın. Akşam şarjda bırakıp sabah çıkarmayın bataryanızın ömrü kısalır. Bu da şarja bağlı bir telefon demektir.

Cevapladığınız için teşekkürler. 12 saat ilk şarjında etmiştim* . Normalde 2.5 saatte doluyorum günlük kullanımda ve batarya 1,5 2 gün kadar gidiyor sizce iyi mi ?
Güç tasarrufu açık ve ekran döndürme, ses de açık. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya beyler benim tablet var %99 da takıldı şarja noldu sonsuz şarjmı yoksa bi sorun mu var?

beyler launcher kullandım bu androidlau

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…