Ahmetyusuf0201 Hectopat Katılım 24 Eylül 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2017 #1 Benim bir Note 3 var. Model no: SM-N9000Q. Brick modeye girdi ama her düzeltmeye çalıştığımda, kies/odinden yükleme kısmında 0'da kalıyor ve yüklemeye başlamıyor. Telefonu Download Moda falan her şeye aldım ama sorun nedir bir türlü çözemedim Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2017
Benim bir Note 3 var. Model no: SM-N9000Q. Brick modeye girdi ama her düzeltmeye çalıştığımda, kies/odinden yükleme kısmında 0'da kalıyor ve yüklemeye başlamıyor. Telefonu Download Moda falan her şeye aldım ama sorun nedir bir türlü çözemedim
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2017 #2 Şunu indirip flashlamayı deneiyiniz. SM-N9000Q Ayrıca kurulu değilse USB Driver'ı kurunuz. Samsung USB Driver Son olarak da orijinal şarj kablosu kullandığınızdan emin olunuz... Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2017
Şunu indirip flashlamayı deneiyiniz. SM-N9000Q Ayrıca kurulu değilse USB Driver'ı kurunuz. Samsung USB Driver Son olarak da orijinal şarj kablosu kullandığınızdan emin olunuz...
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2017 #3 ODIN ekranından bir görüntü atar mısın? Ayrıca orijinal yazılımı mı kurtarmaya çalışıyorsunuz yoksa üçüncü parti bir yazılım mı?
ODIN ekranından bir görüntü atar mısın? Ayrıca orijinal yazılımı mı kurtarmaya çalışıyorsunuz yoksa üçüncü parti bir yazılım mı?
Ahmetyusuf0201 Hectopat Katılım 24 Eylül 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2017 #4 Deniyorum yeni önerilerinizi SypeR dedi: ODIN ekranından bir görüntü atar mısın? Ayrıca orijinal yazılımı mı kurtarmaya çalışıyorsunuz yoksa üçüncü parti bir yazılım mı? Genişletmek için tıkla... Tamam atarım bir de kurtarmaya çalışıyorum pit filan var mı bildiğiniz Ahmetyusuf0201 dedi: Deniyorum yeni önerilerinizi Tamam atarım bir de kurtarmaya çalışıyorum pit filan var mı bildiğiniz Genişletmek için tıkla... tabii ki olmadı D: lanet olası odin :/
Deniyorum yeni önerilerinizi SypeR dedi: ODIN ekranından bir görüntü atar mısın? Ayrıca orijinal yazılımı mı kurtarmaya çalışıyorsunuz yoksa üçüncü parti bir yazılım mı? Genişletmek için tıkla... Tamam atarım bir de kurtarmaya çalışıyorum pit filan var mı bildiğiniz Ahmetyusuf0201 dedi: Deniyorum yeni önerilerinizi Tamam atarım bir de kurtarmaya çalışıyorum pit filan var mı bildiğiniz Genişletmek için tıkla... tabii ki olmadı D: lanet olası odin :/
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Eylül 2017 #5 Aldığın hataların ekran görüntüsünü bir atsan yardımcı olacağız ama atmıyorsun.