R ridi Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar telefonuma vn rom 13.1 kurdum ve imei uçtu null/null hatası veriyor şimdi benim imei getrimem için ne yapmam gerek bir arkadaşımın söylediğine göre efs yi editleyeceğim lütfen yardım edin
Arkadaşlar telefonuma vn rom 13.1 kurdum ve imei uçtu null/null hatası veriyor şimdi benim imei getrimem için ne yapmam gerek bir arkadaşımın söylediğine göre efs yi editleyeceğim lütfen yardım edin
Latios Hectopat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 583 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2014 #2 Efs yedeğini rom kurmadan önce alman lazımdı. Stock rom at olmaz ise yapacak bir şey yok diye biliyorum ben.
Efs yedeğini rom kurmadan önce alman lazımdı. Stock rom at olmaz ise yapacak bir şey yok diye biliyorum ben.
R ridi Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2014 #3 bende efs klasörünün bir yedeği var eğer onu şimdiki efs klasörü ile değiştirirsem işe yarar mı