okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer İzmir 16 Mart 2014 #1 Günaydın Technopat ailesi, Dün gidip kız arkadaşıma Note 3 aldım, dün geceden beri telefon çok ısınıyor. Bunun sebebi nedir? Bir bilginiz var mı?
Günaydın Technopat ailesi, Dün gidip kız arkadaşıma Note 3 aldım, dün geceden beri telefon çok ısınıyor. Bunun sebebi nedir? Bir bilginiz var mı?
murat can Hectopat Katılım 24 Şubat 2013 Mesajlar 367 18 Mart 2014 #2 Çoğu Note III kullanıcısı aynı sıkıntıdan muzdarip forumda bunun hakkında bir konu var oradan bakabilirsin.
Çoğu Note III kullanıcısı aynı sıkıntıdan muzdarip forumda bunun hakkında bir konu var oradan bakabilirsin.
gultek-in Megapat Katılım 11 Şubat 2014 Mesajlar 111 Yer Kirazlıdere Daha fazla Meslek Asker 18 Mart 2014 #3 Bir benim Note 3 mü ısınmıyor arkadaş. Bu arada Note 3 Model numarası kaç ?? Note 3 TR modeli mi acaba?
Bir benim Note 3 mü ısınmıyor arkadaş. Bu arada Note 3 Model numarası kaç ?? Note 3 TR modeli mi acaba?
okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer İzmir 18 Mart 2014 #4 Evet TR modeli: N900Q Dostlar biraz araştırma yaptım. Arka planda ki tema hareketli olmayacak. 2 adet güncelleme geldi Note 3'e onları yapın şarj ve ısınma sorununu düzeltiyor. Son düzenleme: 18 Mart 2014
Evet TR modeli: N900Q Dostlar biraz araştırma yaptım. Arka planda ki tema hareketli olmayacak. 2 adet güncelleme geldi Note 3'e onları yapın şarj ve ısınma sorununu düzeltiyor.
P popito Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 6 Yer İstanbul Kücük Cekmece Daha fazla Meslek Kimyager 20 Mart 2014 #5 Walpaperide siyah yaparsanız şarjınız daha uzun gidecektir. Malum super amolet siyah renkte neredeyse hiç enerji tüketmiyor Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2014
Walpaperide siyah yaparsanız şarjınız daha uzun gidecektir. Malum super amolet siyah renkte neredeyse hiç enerji tüketmiyor