Galaxy Note 3 Kaç yıl daha İdare Eder ?

tufan-1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Bu sene akıllı telefon alacağım. Benim kafamda Note 3 var. Ama bir yandan da Note 4'ü beklemek istiyorum. Biliyorsunuz ki Eylül'ün 15 inde okullar açılıyor. Yani telefonu hemen almaya karar verirsem Note 3 alacağım. Yoksa Eylül'de almaya karar verirsem Note 4 alacağım. Note 3'ü alırsam kasma ve donma gibi sorunları yaşar mıyım ? Ya da Note 4, Note 3 den daha performanslı olacağı için onu mu beklemeliyim ? Ve bu telefonlar kaç yıl dayanır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında hemen lazım değil şu an bu bilgisayarı evdeki herkes kullanıyor maşallah. Babam bir geçiyor bilgisayar virüs manyağı oluyor zaten. Yani ben telefonu aldığımda bilgisayarı aratmasını istemiyorum. Zaten alındığında bilgisayarı vereceğim onlara ben telden yapacağım yapacağımı.

Ve ben şu konuda da çok kararsızım. Laptop mı alayım tablet mi alayım yoksa telefon mu ?
Eğer ki laptop alırsam 8gb RAM'li i5 işlemcili 2 GB ekran kartlı bir laptop alırım.
Eğer tablet alırsam direk ipad air alırım.
Telefon alırsam note 3 ya da beklersem note 4.

Tabii herkes gibi biz de oyun oynarız. Benim en nefret ettiğim şey elektronik cihazların kasmasıdır. Bu yüzden yüksek özellikli cihaz seçiyorum.

Her zaman dediğim gibi 600TL ye git sıfır bir s2 al kitkat güncellemesi yap al sana note3 geri kalan paraya sistemini güzelleştire bilirsin veya yeni bir tablet alabilirsiniz (beyin bedava)

Tabii mantıklı geliyor dediğin. Ama çoğu Türk'te olduğu gibi benim son modeli alma gibi bir huyum var yani ben dediğini yapmam. Ben ipad kullandım ama pek fark etmedim başkalarının dediğine göre kasma donma istemiyorsan Apple marka al diyorlar. Bu yüzden ben de tablet alırsam ipad air.

Sen bu düşünce yapısı ile gidersen çok kazıklanırsın. Laptop seçimin tam bir fiyasko. GB'ına bakarak laptop alıyorsun demek, güldürdün. Bilgisayar gibi telefonu da iç etmek istemiyorsan git en iyisi iPhone al. Kullanamayıp Note 3'e laf atarsın sonra.

Vay be. Demek ki Note 3'ü arkadaşlarına hava atmak için alıyorsun. Gerçekten bayağı güldüm En son modeli alma düşüncesi olduğu için çoğu Türk'de bu yüzden teknolojide fazla ilerleyemiyoruz. Bu konuda hiçbir bilgin yok.

İyi ki bize sormuşsun. Sana Z2 veya HTC ONE M8 öneririm. Nasıl olsa İphone 6 çıkacak. Özellikleri Z2 ve M8 den kötü olur ama sende olan huy yüzünden sen İphone 6 alırsın. Nasıl olsa son model ! Laptop seçimi de çok gereksiz olmuş. Siz anca Casper firmasından alın. Adamlarda 8 GB RAM'li İ7 işlemcili ve tam olarak 4 GB GT630(!) ekran kartlı bir laptop var. Çok güzel değil mi ? !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…