Galaxy Note 3 te ilk sarj

Onur-mutlu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Biliyorum sorum belki size çok basit gelecek ama S4 Delta servis garantili telefonun 7 ayda 3 kez batarya şisirinde bu soruyu soruyorum. Bu konuda bilgisi olanlar lütfen cevaplayın. Ben mi hata yapıyorum.?

S4 telefonum bataryayı yine şisirince gidip Teknosadan samsung Türkiye garantili note 3 aldım. Ordaki yetkililer ilk şarjı 8 saat yapmam gerektiğini söylediler. Bende s4 için forumlarda batarya da çip olduğunu bu yüzden buna gerek olmadığını okuduğumu söyleyince bu sefer benim söylediğimin doğru olduğunu söylediler.

Simdi sizlerden bilenlere soruyorum: note 3 ilk şarjı ne kadar yapmalıyım? Birde şu an telefonu açalı 30 dk oldu 30 dk'dir wifi ile internete bağliyim % 10 batarya yedi. Normal midir?(film filan değil sadece bu foruma üye olmaya çalışıp viber den bi kaç mesaj attim) Ve son olarak wifi mi yoksa mobil veri mi daha çok batarya harcar?

Son düzenleyen: Moderatör:
5.7'lik bir ekrana göre %10 normal. Ayrıca 8 saat beklemesine gerek yok, tak şarja, dolunca çıkar.

Cok teşekkürler. Bende öyle biliyordum ama teknosadaki arkadaşlar ısrarla söyleyince ilk şarjı pili bitirdikten sonra 8 saat yapın diye. Acaba mı dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…