Hazeyn_44
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Casper Excalibur G770
İşlemci:11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz, 2688 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci
Ram: 16GB 3200MHz DDR4 CL16 Dual Channel
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 1650 4GB GDDR6
SSD: 500GB M.2 SSD PCle 3.0 (PCle; Okuma: 2300MB/s - Yazma: 1800MB/s)
İşletim Sistemi: Microsoft Windows 11 Pro Insider Preview
Ekran: 15.6" FHD IPS 144HZ 3ms 45% 250NIT
- Meslek
- Öğrenci
Selam herkese, iyi sosyaller! Bugün Ayrancı sosyete pazarı'ndan bir Note 3 satın aldım. Cihazı ilk elime aldığımda dikkatimi çeken başlıca şey cihazın kenarlarındaki renk atmaladı hariç pırıl pırıl olmasıydı ve işin tuhaf kısmı içinden çıkan S Pen ucu hariç tamamen metaldendi. Düğmesi bile metaldi, basamadım. Biraz araştırma ve kurcalamadan sonra cihazın Galaxy Note 3 (China/WCDMA) olduğunu öğrendim. Cihaz sahtemi diye içini açayım dedim fakat ne göreyim, cihaz daha önce hiç açılmamış! Onu ilk söken ben oldum. Cihazın içini açtıktan sonra orijinal olduğuna kanaat getirdim. Cihazı geri topladım ve uzun süre şarjda bekletmeme rağmen hiçbir tepki alamadım. Sonra aklıma bilgisayara takmak geldi ve taktığımda USB seri cihaz adıyla göründüğünü fark ettim fakat cihazı aygıt yöneticisinde göremedim ve sürekli sanki cihazı tak çıkar yapıyormuşum gibi davranıyordu. Bataryayı dışarıdan şarj etmeyi deneyeceğim sanırım uzun süre açılmadığı için batarya voltajı aşırı düşmüş ama bataryası bile sıfır gibi temiz cihazın. Önerilerinizi bekliyorum. Hayırlı geceler.
Acı bir gerçeği öğrendim. Cihaz replikaymış. Konu kapanabilir.
Acı bir gerçeği öğrendim. Cihaz replikaymış. Konu kapanabilir.
Son düzenleme: