Galaxy Note 3 ve iPhone 5S Takas

Barış Çakan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bende samsung galaxy note 3 9000Q vardı bir kaç gün önce iphone 5s 16 gb ile takas yaptım açıkçası ilk bakışta kazık yedim gibime geldi fakat 2 günde çok şey değişti iyikide iphone kullanıyorum dedim benim aradığım telefon aslında iphone miş çünkü galaxy note 3 de o kadar çok özellik vardıki hiç birini kullanamıyordum sizin fikirleriniz nedir acaba ?

Bende iPhone kullanıyorum. Bir ara Note3 alma şansım vardı fakat almadım. Şimdi keşke Note3 alsaydım diyorum. Ama böyle düşünmemin sebebi sadece iosun kısıtlamaları. Yani ben telefonu kendim yönetmeyi sevdiğim için android daha rahat geliyor.

Hayırlı olsun. Telefondan memnunsan sorun yok demektir. Telefonların olayı kullanıcıya göre değişir. Benimi için iyi olan telefon senin için kötü olabilir. Veya tam tersi. Senin hoşuna gitmişse ve sen memnunsan gerisi önemli değildir. Güle güle kullan.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı